Cammaert Trucks

Transport

Verkoop, onderhoud en herstellingen van bedrijfsvoertuigen

Cammaert Trucks is een klinkende naam in de transportwereld. Al meer dan 50 jaar specialiseert het familiebedrijf zich in de verkoop, onderhoud en herstellingen van Iveco Trucks en Fiat Professional. Service zit in het DNA van Cammaert Trucks.

Diensten

 • Verkoop bestelwagens en vrachtwagens

 • Service en onderhoud

 • Onderdelen

4 vestigingen

Om haar klantenportefeuille van zowel kleine zelfstandigen als kmo’s en grote transportbedrijven goed te kunnen bedienen heeft het bedrijf vier vestigingen. Deze hebben een centrale locatie rond de drie verkeersassen tussen Antwerpen, Brussel en Gent:

 • Cammaert Trucks Antwerpen
 • Cammaert Trucks Sint-Lievens-Houtem
 • Cammaert Trucks Waasland te Temse
 • Cammaert Trucks Gooik

Verkoop bestelwagens, vrachtwagens en alle mogelijke accessoires

Cammaert Trucks biedt een uitgebreid gamma van bedrijfsvoertuigen aan van de merken Iveco Trucks en Fiat Professional. Dit gaat van de kleinste bestelwagen tot de zwaarste vrachtwagens zoals de Stralis Hi-Way. Op deze manier vinden professionele klanten steeds de juiste oplossing.

Naast het juiste rollend materiaal zorgt Cammaert Trucks ook voor gepaste aanhangers, kranen, laadbruggen en dergelijke. Om vrachtwagens uit te rusten met deze extra’s beschikt Cammaert Trucks over de COP-erkenning.

Service en onderhoud

Als familiebedrijf hecht Cammaert Trucks veel belang aan een persoonlijke relaties met haar klanten. Service en maatwerk staan centraal in deze persoonlijke aanpak die uitgedragen wordt via de vier vestigingen en heel wat subdealers.

Wat biedt Cammaert Trucks je aan op vlak van service en onderhoud:

 • Flexibiliteit is één van de speerpunten van Cammaert Trucks in combinatie met de vakkennis & ervaring van de medewerkers.
 • Alle vestigingen beschikken over een eigen depannagedienst, die 24/7 beschikbaar is om gestrande wagens weer op weg te helpen. Via een rechtstreeks nummer wordt je defecte voertuig binnen het uur geholpen door het dichtstbijzijnde filiaal of servicepunt.
 • De vestigingen van Cammaert Trucks zijn uitgerust met een moderne werkplaats. De mecaniciens hebben diagnostische apparatuur ter beschikking waardoor ze snel en efficiënt hun opdrachten kunnen uitvoeren. Er is ook een online verbinding met de fabrikant in Turijn (Italië), zodat deze kan ondersteunen bij de diagnose van een voertuig.
 • Cammaert Trucks Antwerpen is een gecertificeerde Toll Collect-partner.  Op de Duitse autosnelwegen en geselecteerde rijkswegen geldt een tolplicht voor binnen- en buitenlandse vrachtwagens vanaf 12 ton toegelaten totaalgewicht. Cammaert Trucks zorgt voor de inbouw en reparaties van de OBU-toestellen, zodat voldaan kan worden aan deze verplichtingen.
 • COP - Conformity Of Production: dankzij de expertise van Cammaert Trucks behaalde het bedrijf de COP-erkenning. Deze is vereist om aanpassingen te doen aan voertuigen waarvoor aparte homologatiedossiers moeten aangevraagd worden.

Onderdelen

Om je bestelwagen of vrachtwagen bij pech zo snel mogelijk weer op weg te helpen, beschikken alle vestigingen van Cammaert Trucks over een grote voorraad vervangstukken. Daarnaast zijn er ook dagelijkse spoedbestellingen vanuit Italië en Duitsland mogelijk: onderdelen die voor 16u besteld zijn, worden de volgende dag voor 8u ’s morgens geleverd. Om klanten maximaal te kunnen bedienen engageert Cammaert Trucks zich om ook om voor elke type voertuig gedurende 15 jaar een voorraad wisselstukken aan te leggen. Op deze manier kunnen alle modellen van voertuigen snel gedepanneerd of gerepareerd worden.

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Cammaert Trucks
Bekijk de socials