Versie 3 B-Close.gif

Heftruckbedrijf met een focus op service nodig in Limburg of Brabant? Doe een beroep op B-CLOSE.

Branch manager Alain Bagi

Voor B-CLOSE staat een dienstverlening op maat helemaal bovenaan het prioriteitenlijstje. Branch manager Alain Bagi en zijn team staan ten dienste van klanten die nood hebben aan een servicebedrijf in Limburg of Brabant voor de aankoop/huur van een heftruck en het onderhoud van hun heftrucks of magazijntoestellen. Vanuit Sint-Truiden kunnen ze elke vraag voor het onderhoud of de herstelling van rollend materieel snel en flexibel beantwoorden.

Lokaal verankerde branches die over heel België een regionale dienstverlening verzekeren. Of anders gezegd: een speler van nationaal formaat met de service van een merkvertegenwoordiger om de hoek. Dat is de innovatieve formule, waarmee B-CLOSE de markt een nieuw, klantgericht gezicht geeft. Beschikt jouw kmo over heftrucks, stapelaars, pallettrucks enz? En ben je op zoek naar een servicebedrijf in Limburg of Brabant? Maak kennis met branch manager Alain Bagi.

Bekijk de presentatievideo van B-CLOSE

Jarenlange ervaring bij servicebedrijf in Limburg

Alain werkte 17 jaar voor een servicebedrijf voor heftrucks, eerst als verkoper voor Limburg, later als sales director België. Een pak nuttige ervaring, en dat was ook B-CLOSE niet ontgaan. “Als je al zo lang in de sector actief bent, bouw je een stevig netwerk uit en doe je een pak marktkennis op,” vertelt Alain. “Via één van mijn contacten hoorde ik over de reorganisatie van B-CLOSE, de aanbieder van heftrucks van A-merken. Ik was meteen ‘verkocht’. In de praktijk zag ik al te vaak hoe de respectievelijke objectieven er soms toe leidden dat de sales- en serviceafdelingen van hetzelfde bedrijf niet altijd op dezelfde lijn zitten. Bij B-CLOSE liggen beide verantwoordelijkheden bij de branch manager. Voor zo’n organisatie wou ik echt werken. Ook voor de klanten is het fijn om te weten dat ze voor alle aspecten met dezelfde manager aan tafel zitten. Indien er zich een issue voordoet, is het aan mij om de knoop door te hakken, al die niet technisch ondersteund door de servicemanager van onze branch. Al kan ik voor technische zaken natuurlijk overleggen met de servicemanager. Ondertussen ben ik al een jaar aangesteld als branch manager in Sint-Truiden, de regionale branch van ons servicebedrijf in Limburg en Brabant.”

De praktijk bevestigt de theorie

Het klinkt allemaal heel mooi, maar maakt de innovatieve organisatie het ook waar in de dagelijkse praktijk? Alain klinkt overtuigd: “Zeker wel! De klanten van ons servicebedrijf in Limburg merken dat ik ‘mijn ding’ kan doen, dat ik alles overzie en handel met het oog op de beste oplossing voor beide partijen. Ik ben op de hoogte van hun dossier en hoef niet eerst te rade te gaan bij verschillende onderafdelingen. Dát is waar logistieke bedrijven voor kiezen: de persoon die de commerciële afspraken maakt en diegene die het dossier verder opvolgt zijn één en dezelfde. Klanten worden nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Kortom, onze meerwaarde is nog duidelijker ná de verkoop. Dan zorgen we er met B-CLOSE voor dat de interne transportmiddelen maximaal bedrijfszeker blijven en bij een defect snel weer hersteld zijn.”

Servicebedrijf in Limburg en nationale bandencentrale

“Dankzij het B-CLOSE servicebedrijf in Limburg profiteren lokale logistieke bedrijven van de kracht van een nationaal servicenetwerk,” aldus Alain. “Bovendien krijgen ze een breder aanbod voorgeschoteld, met onze A-merken Hyster, Carer, Bulmor, Kärcher en Charlatte Manutention als speerpunten.” In Sint-Truiden bevindt zich eveneens het Continental-depot. B-CLOSE is in België namelijk de exclusieve verdeler van Continental-banden voor industriële machines en toepassingen. Geïnteresseerden kunnen in de showroom elk type komen bekijken en laten monteren op velg. “Dit is een shared service die B-CLOSE klanten aanbiedt,” geeft Alain nog mee. “Je kan trouwens ook bij B-CLOSE terecht voor het services van andere merken. Veel klanten hebben meerdere merken in hun vloot, maar handelen toch liever met één aanspreekpunt voor de hele service binnen hun organisatie.”

Op zoek naar een logistiek servicebedrijf in Limburg en Brabant? Dankzij B-CLOSE profiteer je van een nationale service vanuit een regionaal verankerde branch. Neem dan vrijblijvend contact op met B-CLOSE. Of vul het formulier hieronder in.

West- & Oost-Vlaanderen
Blokkestraat 10, 8530 Harelbeke
T 056 36 00 38
vlservice@b-close.be

Antwerpen
Kruisbaan 68, 2800 Mechelen
T 03 376 09 30
aservice@b-close.be

Brabant & Limburg
Tiensesteenweg 236, 3800 Sint-Truiden
T 015 79 47 40
blservice@b-close.be

Wallonië
Rue de Néverlée 9, 5020 Namen (Suarlée)
T 081 39 19 10
wservice@b-close.be

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en B-CLOSE

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • B-CLOSE

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials