Zetes

Supply Chain

Uw adviseur in supply chain-oplossingen

Zetes optimaliseert processen bij de grootste Europese supply chain-bedrijven. Sinds 1984 helpen onze methodes, oplossingen en expertise bedrijven in manufacturing, transport en logistiek en retail om snel in te spelen op een evoluerende markt en om steeds voorop te blijven lopen op de concurrentie.

Diensten

 • De perfecte levering

 • Optimaliseren van uw magazijn voor betere orderleveringen

  Optimaliseren van magazijnen

 • Visibiliteit en traceerbaarheid in uw hele supply chain

  Visibiliteit en traceerbaarheid

 • Identificeren, serialiseren en traceren

  Identificeren, serialiseren en traceren

 • Field service-oplossingen voor perfecte leveringen

  Field service-oplossingen

 • In-store oplossingen om uw retailbusiness te verbeteren

  In-store oplossingen voor retail

Innovatieve supply chain-technologie

Zetes is een innovatieve specialist in supply chain-technologie. Wij werken nauw samen met onze klanten om het beste uit hun supply chain te halen. Samen maken we uw logistieke processen efficiënter en “agile” en creëren we visibiliteit en traceerbaarheid in uw hele keten. Sinds 2017 zijn we een onafhankelijke dochteronderneming van de Panasonic Corporation.

Bekijk de video hier

 

Efficiëntere logistieke processen

We leveren u supply chain-oplossingen waarmee u uw logistieke processen sneller en efficiënter kunt uitvoeren en geven u visibiliteit en traceerbaarheid in uw hele keten. Van de verpakkingslijn en het magazijn tot in de winkel helpen wij u om uw processen efficiënt aan te sturen aan de hand van realtime informatie, zodat u uw klanten steeds een uitstekende service kunt bieden.

Oplossingen voor uw bedrijf, van verpakkingslijn tot in de winkel

 • ZetesOlympus: Visibiliteit en traceerbaarheid in uw hele supply chain

De end-to-end supply chain-oplossingen van Zetes geven u in realtime de visibiliteit en traceerbaarheid die u nodig heeft om de prestaties van uw end-to-end supply chain te optimaliseren, uw merk te beschermen en uw omzet veilig te stellen. Zo kan u tijdige leveringen garanderen, productieverlies tot een minimum beperken, naleving van regelgevingen waarborgen en grijze markten en namaak tegengaan.

 • ZetesAtlas: Identificeren, serialiseren en traceren

ZetesAtlas is een verpakkingsexecutiesysteem dat betrouwbare identificatie, serialisatie en aggregatie verzekert bij zelfs de meest veeleisende verpakkingslijnen. Het systeem zorgt voor snelle productidentificatie en legt de basis voor volledige traceerbaarheid in uw supply chain.

 • ZetesMedea: Optimaliseren van uw magazijn voor betere orderleveringen

Met behulp van ZetesMedea, een krachtige magazijnoplossing die draait op alle mobiele terminals, kunnen uw magazijnmedewerkers hun taken sneller en nauwkeuriger uitvoeren, van ontvangst tot vertrek van de goederen. Het zorgt er ook voor dat u de workloads efficiënt kunt beheren, zelfs in drukke periodes.

 • ZetesChronos: De perfecte levering door realtime visibiliteit op transport

Deze elektronische proof of delivery software stelt uw chauffeurs, backofficemedewerkers en logistiek management met elkaar in verbinding en geeft u een realtime beeld van de goederen, voertuigen en retourneerbare assets. Zo garandeert u keer op keer de perfecte levering en geeft u uw klanten betrouwbare informatie over de status van hun verzendingen.

 • ZetesAres: Field service-oplossingen voor perfecte leveringen

Met onze field service-oplossingen ZetesChronos en ZetesAres kunt u uw field mobility processen efficiënt beheren, van proof of delivery en collection, direct store delivery en mobile van sales tot onderhoudsdiensten.

 • ZetesAthena: In-store oplossingen om uw retailbusiness te verbeteren

ZetesAthena laat u toe belangrijke processen in uw winkel, zoals voorraadbeheer, returns management en prijs- en promotiebeheer, efficiënter te beheren. Met onze mobiele applicaties beschikt uw winkelpersoneel steeds over de juiste informatie en liggen uw producten tijdig in de rekken, waardoor uw winkels beter draaien en u uw klanten een uitstekende winkelervaring bezorgt.

Lokale service, wereldwijd

Onze 1200 specialisten staan tot uw dienst vanuit meer dan 30 vestigingen in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Via dit brede netwerk bieden wij u lokale service en support, waar u zich ook bevindt. Onze specialisten adviseren en ondersteunen u graag overeenkomstig de specifieke kenmerken van uw markt en sector. Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze medewerkers in uw buurt.

Haal nog meer voordeel uit geautomatiseerde supply chains

De Europese supply chain is al een van de meest efficiënte en geautomatiseerde ter wereld. Door samen met u uw supply chain-proces te analyseren en te optimaliseren, stap voor stap, idee voor idee, helpen wij u om op de juiste plaatsen alsnog winsten te behalen die voor meer concurrentievoordeel en potentieel zorgen, en dit zelfs in de meest geautomatiseerde supply chains.

Waarom Zetes?

 • Beproefde en betrouwbare oplossingen
 • Gedreven mensen tot uw dienst
 • Een totaalaanbod
 • Flexibele, aanpasbare en future-proof oplossingen

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Zetes
 • Rue de Strasbourg 3
  1130 Brussel
 • +32 (0)2 728 37 11

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials