Willaert - Van Boom

Transport

Transport en distributie met meer dan 50 jaar ervaring

Willaert - Van Boom is een transport - en distributiebedrijf gevestigd in Liezele bij Puurs. Het bedrijf werd opgericht in 1966 en heeft heel wat ervaring en expertise aan boord. De afgelopen jaren werd er fors geïnvesteerd in de uitbreiding en de modernisering van de infrastructuur. Dankzij deze investeringen kunnen klanten een opslagruimte huren van maar liefst 13.000m² om goederen veilig en in de beste omstandigheden te bewaren.

Diensten

 • Transport

  Transport

 • Distributie

  Distributie

 • Opslag

  Opslag

Transport met vrachtwagens: snelheid en flexibiliteit aan de juiste prijs

Transportbedrijf Willaert - Van Boom beschikt over een vloot van kwalitatief hoogstaande, goed uitgeruste en betrouwbare vrachtwagens. Nationale of internationale opdrachten worden feilloos uitgevoerd door ervaren chauffeurs die de goederenpartijen of palletgoederen op hun bestemming brengen.

Willaert - Van Boom biedt de volgende kwaliteitsgaranties:

 • Snelheid: de vracht wordt gegarandeerd binnen de afgesproken termijn op de afgesproken plaats geleverd.
 • Juiste prijs: transparantie is cruciaal voor Willaert – Van Boom. De afgelegde afstand en de werkuren van de chauffeur bepalen de prijs: niet meer, niet minder.
 • Flexibiliteit: bij dringende opdrachten steekt het bedrijf een tandje bij en levert - zelfs met scherpe deadlines - de vracht op tijd.

Wijdvertakt distributienetwerk

Als distributiebedrijf heeft Willaert - Van Boom meer dan 50 jaar ervaring en een wijdvertakt distributienetwerk verspreid over heel België. Het bedrijf adviseert dan ook heel wat kmo’s over het transport van palletgoederen en het bijhorend logistieke proces. Samen met de goed uitgeruste vrachtwagenvloot zorgt dit ervoor dat het pallet of de partij paletten - al dan niet dringend - op de juiste binnen- of buitenlandse bestemming aankomen.

Transportbedrijf met 13.000m² opslagruimte

Ben je op zoek naar een opslagruimte voor je goederen? Of heb je tijdelijk opslagruimte nodig voor een lading die binnen afzienbare tijd terug vertrekt? Ook dat is een kolfje naar de hand van Willaert - Van Boom. Het bedrijf uit  Puurs beschikt over goed uitgeruste magazijnen met een totale oppervlakte van maar 13.000 vierkante meter. De ruimte kan gehuurd worden om goederen te bewaren en te laten bewaken voor zowel kortere huurperiodes als op langere termijn.

Meer weten?

Willaert - Van Boom

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Willaert - Van Boom

Uitgelicht

Bekijk de socials