Versie 3 B-Close.gif

Werken als chauffeur bij Willaert-Van Boom: iets voor jou?

Wil jij werken als chauffeur bij Willaert-Van Boom? Door een stijgende vraag naar transporten zijn zij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs CE. Je komt terecht in een succesvol bedrijf dat zijn sporen in de transportwereld zeker al verdiend heeft.

Willaert-Van Boom: een gevestigde waarde

Al meer dan 55 jaar kan je rekenen op Willaert-Van Boom voor transporten. Ze beschikken over kwalitatieve vrachtwagens en ervaren chauffeurs die het (inter)nationale wegennet op hun duimpje kennen. Zij zorgen ervoor dat een goederenpartij of palletgoederen binnen de afgesproken termijn op de afgesproken plaats worden afgeleverd.

En dit trouwens altijd voor de juiste prijs: je betaalt de afgelegde kilometers en de uren van de chauffeur. Transparantie troef! Een last minute opdracht? Dankzij hun flexibiliteit is dit geen probleem en zoeken ze snel de gepaste oplossing.

Naast een betrouwbare vrachtwagenvloot beschikt Willaert-Van Boom ook over een betrouwbaar distributienetwerk over heel België. Je kan ervan op aan dat de distributie van palletgoederen binnen of buiten België vlot afgehandeld wordt door de ervaren chauffeurs. Want dit soort opdrachten gaat gepaard met een heel logistiek proces. Dat laat je best over aan een logistiek bedrijf met de nodige ervaring en expertise zoals Willaert- Van Boom.

Opslagruimte nodig? Willaert-Van Boom is ook een partner voor de verhuur van opslagruimte. Met een oppervlakte van 13.000m² kunnen goederen voor korte of langere tijd bewaard worden in hun magazijnen. Is er geen plaats in je eigen bedrijf en heb je permanente opslagruimte nodig? Moet er omwille van werken tijdelijk een deel goederen worden opgeslagen? Dankzij hun uitgebreide infrastructuur gebeurt dit allemaal in de beste omstandigheden én voor een betaalbare prijs.

Werken als chauffeur bij Willaert-Van Boom

Omdat er meer en meer klanten gebruik willen maken van de betrouwbare transporten van Willaert-Van Boom zoekt het bedrijf extra mensen. Momenteel willen ze hun team uitbreiden met ervaren chauffeurs met rijbewijs CE (trekker-oplegger voor heel België).

Wil jij werken als chauffeur en transporten in binnen- en buitenland vlot afhandelen? Spreekt het jou wel aan om de baan op te gaan voor het succesvolle transportbedrijf Willaert-Van Boom?

Neem dan contact op via de website of vul onderstaand formulier in. Wie weet zit jij binnenkort wel achter het stuur van één van hun kwalitatief hoogstaande en betrouwbare vrachtwagens...

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Willaert - Van Boom

Meer weten?

Willaert - Van Boom

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Willaert - Van Boom

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials