Keuleers Lifttrucks

Haven

Heftrucks, hoogwerkers of Port Equipent huren?
Altijd een oplossing op maat!

Keuleers Lifttrucks legt zich al decennialang toe op het verhuren van heftrucks, hoogwerkers en ander logistiek materieel, in het bijzonder voor havens. Team Keuleers maakt er een erezaak van om voor elke toepassing een geschikte oplossing op maat te bieden. Bij Keuleers Lifttrucks huur je in functie van je behoefte: op korte of lange termijn, al dan niet in combinatie met een chauffeur.

 

Diensten

 • Verhuur heftrucks korte en lange termijn

  Verhuur korte en lange termijn

 • Terminal trekkers

  Terminal Trekker

 • Container handling

  Container Handling

 • 24/24 - 7/7 tot je dienst

 • Hoogwerkers Keuleers

  Hoogwerkers

Piekmomenten opvangen. Een groot eenmalig order verwerken. Een machine tijdelijk vervangen. Materiaal nodig voor de opbouw van een event, festival of beurs. De oplossingen van Keuleers Lifttrucks zijn zo talrijk en divers als jouw behoeften. Kom dus zeker met ons praten als je heftrucks, hoogwerkers of port equipment wilt huren.

Maatwerk met de kapitale M

Het park van Keuleers Lifttrucks telt meer dan 1.000 machines.  

• Heftrucks (1 tot 45 ton hefcapaciteit): indoor, outdoor, diesel, elektrisch, LPG, voor ruw terrein en explosiebestendige (Atex-richtlijn).
• Hoogwerkers: hoogwerkers, verreikers en schaarliften.
• Port Equipment: reachstackers, container handlers (voor de behandeling van lege en volle containers), terminaltrekkers (2x4 en RoRo 4x4), stevedoremachines (breakbulk).

Voeg daarbij een volledig assortiment voorzetapparatuur (kantelbare vorken, grijpers, klemmen…) en je begrijpt waarom flexibiliteit hier geen holle slogan is. Jij vertelt ons wat je nodig hebt, wij stellen de machine samen die naadloos aansluit bij jouw vraag. En zo een maximale productiviteit verzekert.

Heftruck, hoogwerker en portequipment huren zonder zorgen

Keuleers werkt merkonafhankelijk en kan dus opteren voor premiummerken met bewezen kwaliteit. Ook dit draagt bij aan de flexibiliteit van ons serviceaanbod. Je weet dat je de meest geschikte machine krijgt, al dan niet uitgerust met nuttige voorzieningen. Voor een huur op lange termijn bouwen we de machine zelfs om zodat ze 100% beantwoordt aan de vereisten van jouw specifieke toepassing.

Korte en lange termijn verhuur

Huren bij Keuleers Lifttrucks houdt ook een complete ontzorging in. In het full-service samenwerkingscontract is het onderhoud inbegrepen. De onderneming is VCA-gecertificeerd en eigen onderhoudsspecialisten komen met volledig uitgeruste servicewagens naar je bedrijf. Ook een on-site onderhoudscontainer en vervangtoestellen behoren tot het aanbod.

Je huurt de heftrucks, hoogwerkers en port equipment naar keuze voor korte of lange termijn. Keuleers staat borg voor een snelle levering.

Onze service hoef je nooit ver te zoeken

Keuleers levert machines aan huurders in Antwerpen, maar ook in de Kempen, Noord-Frankrijk, Luxemburg... Kortom, overal waar belangrijke logistieke hubs en spelers gevestigd zijn. Snelheid en flexibiliteit zijn key!

www.keuleers-lifttrucks.be

 

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Keuleers Lifttrucks

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials