Keuleers Lifttrucks

Haven

Flexibele partner voor heftrucks en hoogwerkers

Keuleers is al decennialang expert in verhuur van heftrucks, hoogwerkers en alle ander logistiek materieel, op korte of lange termijn, bemand of onbemand. “Voor elke toepassing hebben we een geschikte oplossing op maat,” vertelt zaakvoerder Mark Keuleers van Keuleers Lifttrucks.
 

Diensten

 • Verhuur heftrucks korte en lange termijn

  Verhuur korte en lange termijn

 • Terminal trekkers

  Terminal Trekker

 • Container handling

  Container Handling

 • 24/24 - 7/7 tot je dienst

  24/24 - 7/7 tot je dienst

 • Verkoop heftrucks

  Verkoop heftrucks

 • Hoogwerkers Keuleers

  Hoogwerkers

 • Data-analyse

  Data-analyse

Zijn er piekmomenten in je magazijnen of op je laad- en loskade? Heb je logistiek materieel dat aan vervanging toe is of wil je je machinepark graag uitbreiden? Organiseer je eenmalig een evenement, festival of beurs … waarbij het een en ander opgebouwd moet worden? Het is altijd een goed idee om met Mark Keuleers en zijn team rond de tafel te gaan zitten voor een oplossing op maat.

Immens aanbod

Keuleers heeft een park met meer dan 800 machines, met alle types heftrucks (indoor, outdoor, diesel, elektrisch, LPG), alsook heftrucks voor ruw terrein en explosiebestendige exemplaren (Atex-richtlijn). Daarnaast verhuurt Keuleers reachstackers, container handlers voor de behandeling van lege en volle containers, terminaltrekkers (2x4 en RoRo 4x4), hoogwerkers, verreikers en schaarliften. Vanzelfsprekend heeft Heftrucks Keuleers ook alle speciale voorzetapparatuur in huis: kantelbare vorken, grijpers, klemmen …

Merkonafhankelijk

Het bedrijf opteert steeds voor premiummerken en ontzorgt je volledig bij de huur van de toestellen. Aangezien ze met meerdere merken werken, krijg je steeds de meest geschikte machine voor jouw specifieke toepassing.

Flexibele contracten

Heb je dringend nood aan machines voor korte termijn? Keuleers Heftrucks verhuurt de toestellen al vanaf één dag en levert ze snel. Of heb je nieuw materiaal nodig dat je langer wil gebruiken? Keuleers zoekt naar toestellen op maat van je bedrijf en verhuurt ze op langere termijn. In het samenwerkingscontract is het onderhoud inbegrepen. Keuleers is VCA-gecertificeerd en heeft eigen onderhoudsspecialisten die met volledig uitgeruste servicewagens naar je bedrijf komen. Ook een on-site onderhoudscontainer en vervangtoestellen behoren tot het aanbod.

Data-analyse: meten is weten

Heftrucks Keuleers kan je gehuurde toestellen uitrusten met een systeem voor vlootmanagement. De software verstrekt je tal van nuttige data over het gebruik van de machines. Je weet waar en hoe lang je heftrucks gebruikt worden, kan je personeel opvolgen en bent snel op de hoogte van eventuele problemen. De analyse van die gegevens laat je toe je processen te stroomlijnen en je vloot optimaal te laten renderen.

Ook aanwezig op Linkeroever

Keuleers heeft twee vestigingen, een in Aartselaar en een in Noord-Antwerpen, langs beide kanten van de Antwerpse ring. Dat komt de mobiliteit van het bedrijf ten goede. Daarnaast zijn ze permanente aanwezig in het havengebied, zowel op linker- als op rechteroever. Snelheid en flexibiliteit zijn de codewoorden.

www.keuleers-lifttrucks.be

Meer weten?

Keuleers Lifttrucks

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Keuleers Lifttrucks

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials