DB Schenker

Transport

Innovatieve oplossingen voor uw transport en supply chain uitdagingen

DB Schenker biedt innovatieve oplossingen in transport, logistiek en supply chain management. Als wereldwijde marktleider met meer dan 140 jaar logistieke ervaring ondersteunen wij trots de industrie en handel in de wereldwijde uitwisseling van goederen. In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening en telt 4.000 medewerkers en 34 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren. DB Schenker is toonaangevende dienstverlener in wereldwijde logistiek. Wij ondersteunen industrie en handel in de mondiale uitwisseling van goederen door middel van landtransport, wereldwijde lucht- en zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.

Diensten

 • Landtransport: palletvervoer

  Landtransport: palletvervoer

 • Multimodaal landtransport & rechtstreekse vrachten

  Multimodaal landtransport & rechtstreekse vrachten

 • Zeevracht

  Zeevracht

 • Luchtvracht

  Luchtvracht

 • Contract Logistics & Supply Chain Management

  Contract Logistics & Supply Chain Management

 • Beurslogistiek

  Beurslogistiek

Toonaangevend in de wereldwijde logistiek

Onze value-added services zorgen dat uw goederenstroom probleemloos verloopt en dat supply chains gestroomlijnd zijn, zodat uw bedrijf optimaal succes kan boeken. DB Schenker is een van de marktleiders in transport en logistiek voor de auto-industrie, technologie, consumentenindustrie, dranken, healthcare & pharma, oil & gaz … voor wie we ook speciale transporten en beurslogistiek verzorgen.

Landtransport: palletvervoer via groupage wegtransport, multimodale oplossingen en rechtstreekse vrachten

Blijf de concurrentie voor met ons spectrum aan eersteklasoplossingen voor landtransport. Met 430 vestigingen voor landtransport in heel Europa dekken de landtransportproducten en -diensten van DB Schenker een uitgebreid netwerk. Van weg tot spoor, dankzij onze landtransportoplossingen komen uw zendingen waar ze moeten zijn, wanneer ze daar moeten zijn.

Heeft u één enkele pakketzending nodig, of wilt u dat wij uw gehele toeleveringsketen voor vervoer over land beheren? Onze landtransportvloot kan wat voor goederen dan ook naar elke locatie verplaatsen.

Luchtvracht: cargo en supply chain

Dankzij een wereldwijd netwerk van 700 locaties in 130 landen en geavanceerde logistieke oplossingen vormen onze luchtvrachtdiensten de complete oplossing voor uw luchtvracht. Onze geavanceerde, geïntegreerde vervoersoplossingen zorgen ervoor dat uw goederen op hun bestemming aankomen, waar ook ter wereld.

Reken op de expertise van een luchtvrachtvervoerder die wereldwijd de toon aangeeft. Met een breed scala aan eersteklasluchtvaartmaatschappijen, optimale afleversnelheden en betaalbare tarieven voor luchtvracht is het eenvoudiger dan ooit uw vrachtvervoer te coördineren en ervoor te zorgen dat uw supply chain in beweging blijft.

Zeevracht: groupage en volle containers

Voor een optimale supply chain over zee rekent u op DB Schenker Ocean. De afdeling DB Schenker Ocean verzendt meer dan 5.500 containers per dag naar havens over de hele wereld. Dat maakt ons tot nummer een voor de verzending van volledige containers en groupagezendingen. Waar u uw zendingen ook naartoe wil transporteren, onze innovatieve oplossingen vormen de brug naar uw verkoop- en inkoopmarkten. Constante, betrouwbare afvaarten zorgen ervoor dat uw zeevracht uw klanten altijd stipt bereikt. Door lucht- en zeevrachtproducten te combineren, bieden we u ook de meest kostenbesparende oplossingen, zodat u tijd en geld bespaart.

Contractlogistiek en supply chain management

Het beheren van uw supply chain is een complex proces. DB Schenker is een contractlogistiekpartner voor ondernemingen in alle belangrijke markten. Wereldwijd werken we op meer dan 750 locaties in meer dan 50 landen, met een totale magazijnruimte van meer dan 8 miljoen vierkante meter.

Wat uw branche ook is, onze contractlogistiekoplossingen voegen waarde toe aan de processen uw supply chain. We ondersteunen alle fases van de supply chain – van leverancier tot levering aan de klant, van omgekeerde logistiek tot aftermarket-ondersteuning.

Logistieke oplossingen voor beurzen en tentoonstellingen

Met een goede stand maakt uw organisatie een sterke indruk. DB Schenker zorgt ervoor dat uw beurslogistiek probleemloos verloopt. DB SCHENKERfairs bekommert zich over de totale organisatie van vakbeurzen voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren.

Wij beschikken over de deskundigheid en het technisch materieel om alle logistieke uitdagingen die de opbouw en afbouw van uw beurs met zich meebrengt, aan te kunnen. We putten niet alleen uit tientallen jaren ervaring op beursgebied, we hebben ook lokale kantoren op alle belangrijkste beurslocaties. Dat is waarom wereldwijd duizenden klanten op ons vertrouwen voor hun volledige beursorganisatie.

DB Schenker-vestigingen in België

Meer weten?

DB Schenker logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • DB Schenker

Uitgelicht

Bekijk de socials