B-CLOSE

Logistiek

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks.

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Occasies

 • Service

 • Onderdelen

 • Vlootbeheer

 • Rijopleiding

Verkoop, verhuur en onderhoud van A-merk heftrucks

Met de oprichting van een 100 procent Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie. (Customised Logistic Services & Equipment).

Exclusieve verdeler van A-merken

B-CLOSE is de exclusieve verdeler van heftrucks en magazijntoestellen van de merken Hyster, Carer, Bulmor, Utilev, Charlatte Manutention en Continental (industriële banden) op de Belgische markt. Met ons groot assortiment van diesel-, lpg- en elektrische heftrucks en magazijntoestellen hebben we altijd een oplossing voor uw interne transportbehoeften.

Nieuw of tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? All-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? Onze ervaren adviseurs stellen u altijd de meest geschikte en op maat gemaakte oplossing voor.

Tot uw dienst

Wilt u uw truck aan uw wensen laten aanpassen of hebt u technische assistentie of onderhoud nodig? Meer dan 125 mobiele monteurs en 25 professionals in onze 3 werkplaatsen staan voor u klaar om u in een mum van tijd verder te helpen.

Interne logistieke oplossingen

Verkoop

Met een uitzonderlijk assortiment van meer dan 140 verschillende soorten trucks voor magazijntoepassingen, heftrucks en containerhandlers vinden we met ons multimerken aanbod (Hyster, Carer, Bulmor, Utilev, Charlatte Manutention en Continental) altijd een oplossing voor uw behoeften.

Verhuur

Een verhuurvloot van ongeveer 1800 voertuigen zorgt ervoor dat u zowel voor kortetermijnverhuur als voor langetermijnverhuur tot zelfs 72 maanden een beroep kunt doen op onze diensten.

Occassies

Om u nog beter tot dienst te zijn, bieden wij u tweedehandse heftrucks aan die we na een grondige analyse in 4 verschillende kwaliteitsniveaus aanbieden. Die variëren tussen het aanbieden in de huidige staat tot het aanbieden van een volledig vernieuwde Hyster Approved Used-truck (inclusief nieuwe onderdelen, nieuwe banden en een nieuwe verflaag).

Service

Zelfs de beste trucks hebben onderhoud nodig om onverwachte stilstand en extra kosten te vermijden. Om uw trucks een lange levensduur te garanderen, kunt u bij ons kiezen voor een 'All-in'-overeenkomst of voor een periodieke onderhoudsovereenkomst. Welke formule u ook kiest, onze gecertificeerde technici staan altijd en onmiddellijk tot uw dienst.

Onderdelen

Bij het onderhouden van de heftrucks worden alleen Hyster goedgekeurde onderdelen gebruikt omdat we dezelfde tolerantie, duurzaamheid en kwaliteit als de originele Hyster onderdelen willen verzekeren. De 24 urenservice van Hyster zorgt ervoor dat de wisselstukken die we zelf niet op voorraad hebben, 's anderendaags beschikbaar zijn.

Vlootbeheer

Onze ervaren specialisten kunnen uw vloot volledig analyseren en voor 100 procent afstemmen op uw toepassing. Daardoor zullen al uw trucks optimaal renderen, zodat u minder stilstand, minder onverwachte kosten en zelfs een kleinere vloot nodig hebt om dezelfde prestaties te bereiken.

Rijopleiding

Om het maximum uit uw heftruck te halen, kunnen uw chauffeurs een theoretische en praktische opleiding krijgen om de truck op de meest rendabele manier te gebruiken/behandelen, steeds rekening houdend met de veiligheid van de chauffeur en zijn collega's.

www.b-close.be

Lees ook deze artikels

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Antwerpen
 • West- en Oost-Vlaanderen
 • Brabant & Limburg
 • Wallonië

Onze experten

Bekijk de socials