Miko Coffee Service

Kantoor & Inrichting

(H)eerlijke koffie in je bedrijf

De geschiedenis van Miko gaat terug tot in 1801. Als ervaren Belgische koffiebrander staat het bedrijf voor perfect gebrande koffie, dag na dag. Miko Coffee Service zorgt dagelijks voor een heerlijke koffiepauze in duizenden bedrijven, overheidsdiensten, horecazaken, scholen, ziekenhuizen en banken. Als expert in koffiebeleving biedt Miko Coffee Service je bedrijf een totaalconcept met koffie, melk en suiker, porselein en koffie- en espressomachines. Met het merk Puro bieden ze koffie met een Fairtrade-label.
 

Diensten

 • Miko Coffee Service

  Miko Coffee Service

 • Koffietoestellen en warmedrankautomaten

  Koffietoestellen en warmedrankautomaten

 • Puro Fairtrade-koffie

  Puro Fairtrade-koffie

Heerlijke koffie op je kantoor

Miko Coffee Service staat voor 100% koffieservice in jouw bedrijf. De dienst levert alles op je kantoor, van Miko-koffie tot machines en automaten, maar ook koekjes, chocolade, thee, melk en suiker, en kopjes en borden. Zo genieten jij, je personeel en je klanten van een zorgeloos kopje koffie tijdens de pauze of een vergadering.

Complete service voor koffietoestellen

Miko Coffee Service heeft een toestel voor elk bedrijf, van kleine thermossystemen, over espressomachines tot kleine en grote warmedrankautomaten en zelfs complete Coffee Corners. De experts van Miko bespreken graag welke oplossing voor jou de beste is, afhankelijk van je personeel en de koffieconsumptie. Een greep uit het aanbod:

 • Ambassador: een thermossysteem met voorgedoseerde filters met versgemalen koffie. Ideaal voor een verbruik van 25 tot 30 kopjes per dag
 • Jura: volautomatische espressomachine met verse koffiebonen, om eenvoudig een dertigtal kopjes per dag te maken
 • Capsultimo: volautomatische espressomachine met capsules, ideaal voor een verbruik van 30 à 40 kopjes per dag
 • Exquisse: volautomatische espressomachine met verse koffiebonen die ook cacao- en melkspecialiteiten bereidt, goed voor 30 à 50 kopjes per dag
 • Cafinette CTG: Worden er meer dan 50 kopjes per dag gedronken in je bedrijf? Dan heeft Miko een warmedrankautomaat met touchscreen die eenvoudig koffie, cacao- en melkspecialiteiten en thee en soep bereidt. 

Miko Coffee Services biedt je onderneming een totaalservice voor koffie, met één aanspreekpunt voor al je vragen en technische ondersteuning. Het bedrijf levert zelf je toestellen, koffie en toebehoren en heeft een eigen technische dienst die bij jou ter plaatste komt.

Puro Fairtrade Coffee

Naast de gewone koffiemerken, biedt Miko ook Fairtrade-koffie aan ook fairtradekoffie: koffie gemaakt met respect voor mens en milieu. Elk pakje Puro-koffie draagt het Fairtrade-label. Dat betekent dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun koffiebonen, zodat ze kunnen investeren in een betere toekomst. Puro werkt bovendien samen met natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust: voor elke kilo verkochte koffie zal die organisatie een deel regenwoud beschermen en duurzaam beheren. Het respect voor de planeet zet zich door in de productie. Puro roostert zijn koffie op zonne-energie, verwarmt met restwarmte, beperkt verpakkingen tot een minimum en recycleert ze en sensibiliseert klanten. Met een keuze uit koffiepads, capsules of koffiebonen, thermossystemen of automaten en een totaalaanbod met kopjes, koekjes en suiker is er steeds een duurzame Puro-oplossing voor jouw bedrijf.
 

Meer weten?

Miko Coffee Service

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Miko Coffee Service

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials