Normec BTV

Keuringen en controles

Veilig werken met gekeurde en veilige installaties is essentieel voor elk bedrijf. Om de veiligheid in je bedrijf te verhogen, doe je een beroep op de expertise van het erkende controleorganisme BTV. Op deze manier voldoe je aan de wettelijke verplichtingen maar er is meer…

Diensten

 • BTV

  BTV

 • BTV Academy

  BTV Academy

 • BTV Audit

  BTV Audit

Veiligheidskeuringen op je bedrijf

BTV bekommert zich over de (arbeids)veiligheid bij je thuis of op je bedrijf door wettelijk verplichte controles uit te voeren op machines en installaties. Waarom kiezen voor BTV? Drie redenen!  

 • Betrouwbare dienstverlening

Wij voeren onze job onafhankelijk, objectief en professioneel uit. Met 12 kantoren verspreid over heel België, een solide organisatie met meer dan 430 vaste medewerkers, kunnen we een breed gamma aan controles uitvoeren. We gebruiken bovendien graag alle voordelen die de moderne technologie ons biedt: zo kiezen we resoluut voor een slimme digitalisering van onze processen en maken we de verslagen digitaal.

 • Technische veiligheid

De kernactiviteit van BTV is het uitvoeren van technische controles, met als belangrijkste doel de veiligheid van de gebruiker te bestendigen of in ieder geval de risico’s te beperken. BTV bestaat meer dan 90 jaar en deze ervaring en expertise geven we graag door aan onze medewerkers. We hebben tot doel elke vorm van verspilling tegen te gaan. Ook op administratief vlak streven wij kwaliteit na door onze klanten de meest leesbare verslagen te bezorgen via gedigitaliseerde processen. Op technisch vlak mag u er zeker van zijn dat uw toestel of installatie op een kwaliteitsvolle manier gekeurd wordt.

 • Vriendelijkheid

Keuren, inspecteren en rapporteren is ook duidelijk communiceren, zowel met de keurder ter plaatse als op het leesbare verslag. Ook ons klantenportaal is een pareltje van helderheid en overzichtelijkheid.

Opleidingen over veiligheid in je bedrijf

BTV Academy geeft opleidingen rond veiligheid en kwaliteit. Wij zetten de kennis en expertise van onze ervaren docenten in om die van jou en je medewerkers te verhogen. Met de juiste kennis en vaardigheden werkt je bedrijf veilig en kwalitatief!
We geven trainingen in heel België, in het Nederlands of het Frans en vaak ook in het Engels. De opleidingen zijn het resultaat van 90 jaar expertise in veiligheidskeuringen. Volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Elektriciteit 
 • Mobiele arbeidsmiddelen 
 • Werken op hoogte 
 • VCA 
 • Brandpreventie 
 • ISO 
 • Preventie

Je kan je inschrijven voor de opleidingen via de website van BTV. BTV Academy beschikt daarnaast over de nodige expertise om specifieke opleidingstrajecten op maat van je bedrijf, je sector of een cluster van bedrijven aan te bieden.

Veiligheidscertificaat VCA voor uw VGM-beheerssystemen

Met een VCA-certificaat van de certificatie-instelling BTV Audit bewijs je dat je VGM-managementsysteem voldoet aan de VCA-eisen. Wij zijn sinds 2007 geaccrediteerd door BELAC voor het certifiëren van VGM-beheersystemen. Door de certificatie toon je als bedrijf aan je klanten, leveranciers en medewerkers dat je je betrokken voelt bij hun veiligheid door tijdens het uitvoeren van werken de nodige preventiemaatregelen in acht te nemen. Je krijgt bovendien een objectieve kijk op je eigen veiligheidsbeleid. Met je certificatie heb je alvast een stap voor op je concurrenten!

Werken voor BTV?

Zoek je een boeiende, uitdagende en gevarieerde technische job bij een gereputeerde werkgever? Wil je werken in een warme, collegiale en professionele sfeer waar ruimte is voor zelfontplooiing? BTV zoekt nog collega’s! Bekijk hier de jobsite van BTV.

 

Meer weten?

BTV

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • Normec BTV

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials