Salesforce

IT

Salesforce is een cloudgebaseerd platform voor customer relationship management (CRM). Dit platform optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice.

Diensten

  • CRM-systeem voor kmo's

CRM betekenis?

Een CRM-systeem (Customer Relationship Management) helpt je bij het beheren van je klantgegevens. Zo’n systeem biedt ook ondersteuning voor salesmanagement, integratie met social media en een breed scala aan actiegerichte inzichten. Cloudgebaseerde CRM-systemen bieden volledige mobiliteit en toegang tot een ecosysteem van apps die helemaal zijn toegespitst op je behoeften. Download CRM-handboek

Cloudgebaseerde CRM-software

In 1999 was Salesforce een pionier op het gebied van cloudgebaseerde CRM-software. Inmiddels helpt Salesforce meer dan 150.000 kleine en grote bedrijven om hun bedrijf effectiever te runnen.

Het succes van onze klanten is ons succes

Elke dag gebruiken deze bedrijven het beste CRM-platform ter wereld om de productiviteit van hun medewerkers, de samenwerking binnen teams, de loyaliteit van klanten én hun sales te verbeteren.

Bekijk onze klantenverhalen

CRM voor kmo’s

Het gebruik van technologie nam fors toe sinds augustus 2020. Ook kmo’s gebruiken steeds meer technologie die hun ontwikkeling ondersteunt, zoals een CRM-systeem. Kmo’s gebruiken vaker CRM dan andere bedrijven.

Het geïntegreerde CRM-platform, Salesforce Customer 360 biedt een krachtige oplossing voor het integreren en verbeteren van marketing, verkoop, commerce, service, IT en meer in kmo’s.

Waar staat Salesforce voor?

Onze kernwaarden zijn leidend bij iedere beslissing die we nemen en helpen Salesforce om verandering tot stand te brengen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een positieve maatschappelijke bijdrage tot positieve bedrijfsresultaten leidt. Daarom zetten we onze tijd, ons vermogen en onze producten in om iedereen betere opleidingskansen, meer gelijkheid en een aangenamere omgeving te bieden.

Wat doen we voor anderen?

Dankzij de Salesforce technologie kunnen mensen een positieve invloed uitoefenen op hun werk, leven, bedrijf en gemeenschap. Als je een Salesforce-product koopt, koop je niet alleen een CRM-platform: je sluit je aan bij een diverse community van meer dan 10 miljoen innovators, disruptors en communitybouwers.

Heb je vragen? Neem contact op met Salesforce: 0800 7253 3333 of via het contactformulier

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Salesforce

Uitgelicht

Bekijk de socials