SD Worx

Personeel

Nieuwe manieren van werken hebben de bedrijfswereld doen evolueren. Werknemers zijn steeds vaker op zoek naar zingeving en eigenwaarde in hun professionele carrière. Een goed evenwicht tussen werk en privé is voor velen een ‘must have’ en niet langer een ‘nice to have’. SD Worx ontwikkelt HR- en payrollservices en -software die zijn toegespitst op deze nieuwe manier van werken. Met slimme samenwerking en met een passie voor resultaatgerichte innovatie ondersteunen we de ambitie van werkgevers en werknemers op een integere manier, zowel vandaag als in de toekomst.

Diensten

  • Payroll en personeelsadministratie

    Payroll en personeelsadministratie

  • Loonadministratie

    Loonadministratie

  • HR-strategie

    HR-strategie

Een sociaal secretariaat waar je op kunt rekenen

Payroll, hr en personeelsadministratie: complexe materie die heel wat van je tijd opslorpt. Laat het over aan de specialisten van SD Worx en je tekent voor stipte, efficiënte en juridisch waterdichte payroll en personeelsadministratie.

SD Worx heeft meer dan 70 jaar ervaring in de HR-wereld en staat voor kwalitatieve service en uitgebreide kennis van jouw sector. Of je nu actief bent in de horeca, publieke sector, social profit, bouw, retail, transport of logistiek, SD Worx denkt met je mee. SD Worx brengt je proactief op de hoogte van bijvoorbeeld wijzigingen in sociaal-juridische wetgeving. Je kunt rekenen op een vaste consulent die steeds klaarstaat voor al je vragen.

Loonbeleid: Je verloning op punt

Wil je werknemers aantrekken en aan je bedrijf binden? Een aantrekkelijk verloningspakket kan hen over de streep trekken. SD Worx werkt samen met jou een doordacht loonbeleid uit en geeft je strategisch verloningsadvies. Een correcte verloning en bonussen zorgen immers voor gemotiveerde medewerkers die de doelen van je bedrijf willen realiseren. Op basis van de loondatabank van SD Worx vergelijk je je verloningspakketten met salarissen bij andere werkgevers. De experts helpen je ook je loonkosten onder controle te houden. Speciaal voor de noden van kmo’s is er de budgetprognose.

HR-strategie en slim personeelsmanagement

SD Worx helpt je je medewerkers zo efficiënt mogelijk in te zetten en hun engagement en motivatie op peil te houden. Wie heb je nodig voor welke taken, wanneer is welke medewerker inzetbaar, welke taak sluit het beste aan bij zijn of haar talenten, waar kunnen ze het verschil maken? SD Worx helpt je een antwoord te vinden op al die vragen. Een goed zicht op tijdsregistratie, aan- en afwezigheden, ziekteverzuim en verloop zijn onmisbaar om het werk in je organisatie zo goed mogelijk te verdelen.

kmo_kantoren_belgie-01.png

Dichtbij de klant met 27 kantoren

SD Worx wil dichtbij de klant staan. Je hebt steeds een vast aanspreekpunt. Je payrollmedewerker en consulent houdt de vinger aan de pols in je bedrijf én in je sector. SD Worx spreekt klare taal. De codewoorden zijn ‘Eenvoudig. Concreet. Beloofd.’ Wanneer een medewerker zegt “We zullen je morgen helpen,” is dat een eenvoudige en concrete uitspraak en een belofte. SD Worx staat ook letterlijk dichtbij de klant dankzij een uitgebreid netwerk van 27 kantoren verspreid over heel België. Er is dus steeds een kantoor in je buurt.

Meer weten?

SD Worx logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • SD Worx
Bekijk de socials