Sportpaleis Group

Meeting & Event Facilities

The time of your life: kies een geschikte locatie voor je bedrijfsevenement

Sportpaleis Group is de uitbater van vier arena’s voor grote concerten en events en van drie theaters voor podiumkunsten en intieme concerten. Naast die evenementen, staan deze locaties ook ter beschikking voor al je bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen, seminaries, workshops, persconferenties enzovoort. Een indrukwekkende, goedgelegen locatie voor je volgende bedrijfsevent? Kies uit volgende zalen. Er is steeds een ruimte op maat!

Diensten

  • The VIP Experience

    The VIP Experience

  • B2B-verhuur van zalen

    B2B-verhuur van zalen

  • Groepsformules voorstellingen

    Groepsformules voorstellingen

De eventlocaties van Sportpaleis Group

In groep naar een voorstelling

Wil je je personeelsleden trakteren op een schitterende voorstelling als bedankje of als afsluiter van een teambuilding? Sportpaleis Group biedt groepen vaak mooie kortingen op heel wat voorstellingen, ook voor evenementen die in andere zalen plaatsvinden.

VIP-arrangementen voor je zakenrelaties

Verwen jezelf en je beste klanten of zakenpartners met een onvergetelijke VIP-ervaring voor, tijdens en na een voorstelling. Kies voor een zorgeloze avond genieten dankzij voorbehouden parking, een gastvrij onthaal, een mooie VIP-ruimte, uitstekende catering, vriendelijke bediening, een ruim aanbod aan dranken, mogelijkheid tot netwerken en de beste plaatsen in de zaal. Een avond die bijblijft!

Wordt jouw volgende bedrijfsevent een onvergetelijke ervaring? Kies voor de Sportpaleis Group!

Meer weten?

logo sportpaleis group

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Sportpaleis Group

Onze experten

Uitgelicht

Bekijk de socials