Edities 2022

Redactionele dossiers KMOinsider

Aan de hand van een panelgesprek (KMOinsider breakfast) en bijbehorend redactioneel dossier bijt KMOinsider zich maandelijks vast in een dossier.

insiderO.png

Januari/Februari | Marketing, Sales en Mobiliteit

Cover Magazine xx

insiderO.png

Maart/April | Haven, Industrie en Bedrijfsbeheer

Cover Magazine maart-april

insiderO.png

Mei/Juni | Facility & Finance

insiderO.png

September/Oktober | Transport, Logistiek & IT

Cover Magazine Mysterie

insiderO.png

November/December | HR en Vermogen

Cover Magazine Mysterie

Thema: Circulaire economie en duurzaam ondernemen (MVO)

 

Wat zijn de kernbegrippen uit de circulaire economie en hoe zorgt dit voor jobcreatie en groei zonder een negatieve impact op het milieu? Welke producte en businessmodellen zijn succesvol? Welke kmo's zetten in op duurzaam ondernemen? Rond de tafel zitten MVO-experten, duurzame kmo's en 'circulaire ondernemers'. In dit panelgesprek belichten we MVO vanuit diverse invalshoeken.

Bekijk het magazine >

Thema: Gezond op het werk

Gezonde en mentaal fitte medewerkers hebben meer energie, een betere focus, ervaren minder stress en zijn productiever. Toch zijn een half miljoen Belgen langdurig ziek. Hoe kan dit? Hoe houden we wel-zijn en wel-vaart op de werkvloer in evenwicht? Hoe preventief ziekte voorkomen en hoe worden kmo's hierin begeleid? Aan het woord komen experten, deskundigen, coaches en betrokken kmo's.

Bekijk het magazine >

Thema: Opleiding als bindmiddel

Er zit spanning op de arbeidsmarkt. Bedrijven zoeken nieuwe talenten, maar huiveren tegelijk om hun kwalitatieve medewerkers te verliezen. Hoe hou je je beste teams aan boord en vermijd je uitstroom? Investeren in opleidingen is al een goed idee, want ze verhogen de loyaliteit van medewerkers. Aan tafel zitten retentie-experten, opleidingsdeskundigen en HR professionals.

Bekijk het magazine >

Thema: Employer branding

Het vinden van (goed) personeel is vandaar één van de grote uitdagingen. Maar hoe maak je je bedrijf in een concurrentiële markt aantrekkelijk voor nieuwe topmedewerkers? Jonge talenten willen meer dan ooit hun carrière in eigen handen nemen met zelfontwikkeling, upskilling en doorgroeimogelijkheden. Rond de tafel delen kmo-bedrijfsleiders, personeelsspecialisten en jonge talenten hun ervaringen.

Contacteer ons >

Thema: E-commerce en de toekomst van het shoppen

Wat zijn de game-changing trends in de online handel? Hoe stap je over naar een webshop die echt rendeert? Hoe je verkoopskanalen stroomlijnen en synchroniseren? In dit panelgesprek laten experten hun licht schijnen over nieuwe trends in e-commerce en omnichannel. Met tips en (software)tools voor wie wil. Kortom, e-commerce voor bedrijven 2.0.

Contacteer ons >
Bekijk de socials