10.000 m² voorraad, eigen assemblageatelier. Houd uw bedrijf opgeladen met Battery Supplies

Van (grote) tractiebatterijen voor industriële toepassingen zoals vorkheftrucks, vrachtwagens, hoogtewerkers,… over stationaire batterijen voor UPS-systemen en noodstroomverbindingen, en over alle cyclische, start-, e-bike- en marinebatterijen tot batterijen voor laptop, GSM,… en tot het allerkleinste horlogebatterijtje toe, Battery Supplies heeft ze allemaal. Battery Supplies heeft een voorraadmagazijn van 10.000 m², een eigen assemblageatelier voor de tractiebatterijen en 70 gemotiveerde medewerkers, die heel graag tot uw dienst staan.

Battery Supplies werd opgericht in 1999 en is vandaag gevestigd in een pand van liefst 10.000 m². De batterijen worden geëxporteerd naar meer dan honderd landen wereldwijd. De omzet bedraagt tussen de 30 en 31 miljoen euro.

Het bedrijf heeft batterijen voor echt elke toepassing

CEO, Alexander De Soete: “Tractiebatterijen monteren we zelf op zeer korte tijd in ons eigen atelier, dit volgens uw wensen en noden: alleen de elementen of een complete batterij met een nieuwe container, automatisch vulsysteem en/of een zuur circulatiesysteem. Alles wat we nodig hebben, is het type machine, de voltage en de capaciteit en/of de afmetingen. De batterij wordt klaar voor gebruik geleverd. U hoeft ze alleen nog op uw heftruck aan te sluiten.”

 

Battery Fix

In de Battery Fix reparatiewerkplaats kunnen elementen in oude batterijen vernieuwd worden. Zo verkrijgt u een nieuwe batterij in een oude behuizing, goed voor het milieu.

 

Service department

De serviceafdeling repareert en onderhoudt (tractie)batterijen en industriële laders, in het eigen atelier, of bij u ter plaatse.

 

Battery Street

Battery Supplies heeft ook een aantal winkels waar u alle types startbatterijen, alsook alle andere kleinere batterijen en batterijtjes vindt. Er is ook een Battery Street in het Antwerpse, aan de Göteborgweg 2, 2030 Antwerpen (T 03 288 23 72) (en ook in Deerlijk, Gent, Heist-op-den-Berg en Roeselare). (NV)