Auto Natie: “Wij willen de gevestigde reputatie van deze garage nog vergroten”

Met een hoofdvestiging waarvan de achterramen uitkijken op het Straatsburgdok is de nieuwe naam ‘Auto Natie’ zeer passend gekozen voor de vier garages van Beerens, die verkocht werden begin 2014. “Met de nieuwe naam willen we benadrukken dat we met onze vestigingen in Antwerpen, Geel, Mol en Overijse een autonoom autobedrijf zijn, en een bedrijf dat hard werkt om de naam die deze garage heeft nóg te meer uit te dragen”, stelt gedelegeerd bestuurder Nicolas Kamoen.

Auto Natie is verdeler van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Daarnaast heeft Auto Natie ook een multimerken carrosserie.

Nicolas Kamoen: “Heel wat mensen verplaatsten zich dagdagelijks met de auto. Je moet dan ook kunnen rekenen op ‘je maat’. Met ons team willen wij ertoe bijdragen dat je dit altijd en met een gerust hart kan doen.

 

De slogan die Auto Natie daarbij gelanceerd heeft, is: ‘Je auto, je maat’.

Voor alle merken heeft Auto Natie gespecialiseerde adviseurs in huis die ‘hun’ merk door en door kennen en voortdurend bijgeschoold worden. Samen met jou kijken ze welke wagen perfect matcht met je noden en wensen.

 

Carrosserie-afdeling voor alle merken

De carrosserie-afdeling van Auto Natie is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen.

Nicolas Kamoen: “We hebben kaderovereenkomsten met de meeste grote verzekeringsmaatschappijen in België en we herstellen alle merken. Daarbij word je volledig ontzorgd. We zorgen ervoor dat je wagen weer als nieuw wordt afgeleverd en nemen alle administratieve afhandelingen voor onze rekening.”

 

Steeds mobiel

Nicolas Kamoen: “Komt je wagen op onderhoud of herstelling? Dan zorgen we ervoor dat je ondertussen mobiel blijft. Je krijgt een gratis fiets in bruikleen, maar je kan ook voordelig een vervangwagen huren en alleen al door de ligging van onze hoofdzetel aan de invalswegen van de stad en van de haven blijf je mobiel met het knooppunt van openbaar vervoer dat je op enkele stappen van onze voordeur vindt.”

De garages zijn van 7.30 uur ’s ochtends doorlopend open tot 18.30 uur. Nicolas Kamoen: “Deze ruime openingsuren laten je toe om je wagen binnen te brengen voor je naar je werk gaat en hem ’s avonds na je werkuren terug af te halen. We gaan er prat op dat je bij het binnenbrengen van je wagen binnen de tien minuten de vestiging kan verlaten, zodat je op weg naar je werk weinig of geen oponthoud hebt. In de Antwerpse vestiging kan je je wagen ook op zaterdag tussen 10 en 14 uur afhalen. Handig wanneer je er vrijdagavond niet meer geraakt bent.”

Via de website is het bovendien heel gemakkelijk om een afspraak voor onderhoud of herstelling te maken. Je wordt binnen de vier tot vijf werkuren door Auto Natie gecontacteerd met het communicatiemiddel (telefoon of mail) dat je hebt aangeduid. Binnen afzienbare tijd kunnen bezitters van een Audi ook via MyAudi.be een afspraak bij Auto Natie inboeken.


Wisselstukken en banden,maar ook alle accessoires

Het spreekt vanzelf dat Auto Natie een groot magazijn heeft, met een groot aanbod aan wisselstukken en banden en uiteraard worden je winter- en zomerbanden netjes gestockeerd gedurende de periode dat je ze niet nodig hebt. Daarnaast heeft Auto Natie ook een uitgebreide keuze aan auto-accessoires zoals kinderzitjes, fietsendragers, dakkoffers,… (NV)