Brasschaat Cleaning draagt persoonlijk contact hoog in het vaandel

Eenentwintig jaar geleden richtte Joseph van der Weyden schoonmaakbedrijf Brasschaat Cleaning op. Hij koos voor de naam Brasschaat Cleaning om de eenvoudige reden dat zijn onderneming in de groene parkgemeente Brasschaat gevestigd was. Schoonmaken doet Brasschaat Cleaning in Brasschaat, maar ook tot ver over de gemeentegrenzen heen. “Daarbij dragen we service en persoonlijk contact steeds hoog in het vaandel”, zegt dochter Denise, die het werk van haar vader met veel enthousiasme verder zet.

Zowat een jaar na de oprichting van Brasschaat Cleaning kwam Denise van der Weyden haar vader bijstaan in de bedrijfsvoering. Sinds twee jaar is vader Joseph met pensioen en wordt het familiebedrijf verder gezet door Denise. Denise van der Weyden: "Mijn vader is destijds met een tiental werknemers van start gegaan. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een stevige kmo met een honderdtal personeelsleden."

Alle schoonmaakactiviteiten

Brasschaat Cleaning verzorgt alle schoonmaakactiviteiten voor kmo's, winkels, zelfstandigen, vrije beroepen,... Denise van der Weyden: "Naast schoonmaakopdrachten op regelmatige basis, kunnen ondernemingen en zelfstandigen bij ons ook terecht voor eenmalige schoonmaaktaken zoals tapijtreiniging, glazenwasserij, gevelreiniging, schilderwerken, parketwerken, ontstoffingswerken, schoonmaak na brand,... Wij verzorgen bijvoorbeeld ook het opruimwerk op bouwwerven voor de oplevering."

In de tarieven van Brasschaat Cleaning zijn uiteraard alle materialen en controleactiviteiten inbegrepen. Denise van de Weyden: "Daarbij wil ik wel opmerken dat Brasschaat Cleaning veel investeert in de inspectrices. Persoonlijke service en persoonlijk contact met onze klanten dragen wij immers hoog in het vaandel. Onze inspectrices vormen daarbij als het ware een brug tussen onze poetsvrouwen en –mannen en onze klanten."