DAM-digitaal bestandsbeheer:zelfs voor wie een speld in een hooiberg zoekt

De DAM-systemen worden verdeeld door VALKE.NET media uit Paal-Beringen. De onderneming is al een kwarteeuw actief als IT-hulpverlener aan bedrijven. “We hebben vijf IT’ers in dienst. Elk met zijn eigen specialisatie en dat maakt het team mooi complementair. Onze klanten zijn zowel kleine ondernemingen, als KMO’s en multinationals.”

Afhankelijk van de behoeften van de klant zijn diverse oplossingen beschikbaar: Elvis-DAM, Cavok-DAM, Swivle DAM of Portfolio. De software kan zowel op de lokale server worden geïnstalleerd als in de cloud gehost.

VALKE.NET media is ook leverancier van diverse softwarepakketten voor grafische studio’s, marketing- en communicatie-afdelingen. Onderandere voor het bekende Twixl, Axaio, Enfocus en ADOBE, waarvoor software op maat kan worden ontwikkeld op vraag van de klant. VALKE.NET is niet voor niets al jaren Adobe Technology-partner.

Naast de verkoop en het installeren van softwarepakketten biedt VALKE.NET ook technische ondersteuning. Als het snel moet gaan, telefonisch of via het internet. En indien nodig staat een IT-specialist binnen de twee uur aan uw deur.