De Amlin Multi Line Insurance Polis verzekert havenbedrijven op maat

De Multi Line Polis van Amlin is een aansprakelijkheidsverzekering die speciaal ontwikkeld werd voor logistieke bedrijven, waarbij de aansprakelijkheid van de diverse activiteiten die zij uitoefenen door één polis afgedekt wordt. Het risico dat u bij een calamiteit ‘tussen wal en schip valt’ wordt daarmee weggenomen. Ook de BA-uitbating zit mee in de Multi Line Polis vervat en deze verzekering hoeft dus niet meer afzonderlijk afgesloten te worden.

De internationale verzekeringsgroep Amlin is in België actief vanuit twee vestigingen, een in Brussel en een in Antwerpen. Amlin Antwerpen is gespecialiseerd in marine verzekeringen. De property & casualty verzekeringen worden behartigd vanuit Brussel.

Lead Class Underwriter Cargo & Commodities Eric Huyghebaert: “Amlin Antwerpen is uw aanspreekpunt voor cargoverzekeringen, hull verzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Voor deze laatste verzekeringstak is er de speciale Multi Line Polis, die Amlin op maat van de logistieke bedrijven ontwikkeld heeft.”

Client Focus en Underwriting Excellence

Senior Claims Adjuster Marine Wendy Baekelant: “Als verzekeringsmaatschappij houden we eraan ook zelf persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. We zien u als een partner. We hebben een gezamenlijk belang. Risk management en preventie zijn in deze belangrijk. Heeft een klant een slecht resultaat, dan wijzen we hem nooit zomaar af. We gaan samen op zoek naar de oorzaken en proberen in ons beider belang een oplossing te zoeken.”

De Amlin brand staat immers voor “Continuity… is delivering on our promises”.

Sinds twee jaar maakt marineverzekeraar en P&I specialist RaetsMarine deel uit van de Amlin groep, waardoor het pallet aan producten voor de havenbedrijven flink uitgebreid werd.

Eric Huyghebaert: “Het spreekt vanzelf dat logistieke bedrijven bij Amlin ook terecht kunnen voor alle aanverwante risico’s, waaronder productaansprakelijkheid, constructie- en brandrisico’s e.d. Onze Brusselse collega’s zijn daarin expert.” (NV)