De meest gediversifieerde maritieme toeleverancier van België. Nieuw: loods- en embarcationladders wordenin eigen atelier geproduceerd

Landtmeters Naval Stores Group is met zijn verschillende divisies de meest gediversifieerde maritieme toeleverancier van ons land. U vindt er alle toebehoren voor zeil- en motorjachten, binnenvaart, zeevaart en industriële bedrijven. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Nieuw is dat de loods-, embarcation- en jakobsladders nu ook in eigen atelier worden geproduceerd, volgens de strenge Solas Wheel Mark MED-normen. “Dit betekent dat we deze ladders uit voorraad kunnen leveren en ook zeer snel op maat kunnen maken”, stelt gedelegeerd bestuurder Noel Fasquelle.

Noel Fasquelle is terecht trots dat zijn divisie shipchandler R. De Wit erkend werd om loods- en embarcationladders voortaan zelf in eigen huis te produceren. Daarmee is hij de enige gecertificeerde producent in ons land. De divisie R. De Wit levert daarnaast alle toebehoren voor aan boord (netten, afdekzeilen, werkkledij, reddingsmateriaal,…), dit volgens de ISSA-IMPA & SOLAS alsook alle andere geldende normen.

Het 3.000 m² grote pand van Landtmeters Naval Stores Group is ook de thuishaven voor alle onderdelen en toebehoren voor motor- en zeilboten, voor de industriële scheepvaart, voor de uitrusting voor de havengebonden sector, voor de petrochemische, voor de offshore sector en voor baggermaatschappijen in binnen- en buitenland.

Noel Fasquelle: “Zoekt u zeil- en vrijetijdskleding, zeekaarten, nautische boeken, scheepsdecoratie, veiligheidsmateriaal, schoenen en laarzen, navigatie elektronica, verven en vernissen,… U bent hier steeds aan het juiste adres.”

Landtmeters is voor de Benelux ook importeur van het Noorse merk Polyform fenders en stootkussens en voert ook nautische verlichting voor kleinere yachting. Eigenaar van megagrote jachten in het buitenland worden op hun wenken bediend door de afdeling ‘Superjachten’.

Vlaggen en banieren van Bandera

De divisie Bandera, die opgericht werd in 1951 en sinds 2010 deel uitmaakt van de groep, is een van de bekendste vlaggenmakerijen van ons land en uw partner voor alle vlaggen, wimpels, banieren, erelinten, spandoeken en windzakken, tot tafelvlaggetjes toe, in verschillende kwaliteiten.

Noel Fasquelle: “De vlaggen, banieren en wimpels worden ook door ons in eigen huis gemaakt, in elk mogelijk formaat. Ze kunnen bedrukt worden met uw logo of met een tekst. Onze vlaggen zijn kwalitatief en duurzaam, waarmee u op termijn veel beter af bent dan met goedkopere exemplaren die u via het internet bestelt.”

Vlaggen en vlaggenmasten kunnen bij Bandera ook gehuurd worden en de divisie levert ook vlaggen en banieren voor festivals, evenementen, bouwwerven, beursstanden,… U vindt er ook de vlaggen van alle landen ter wereld, in verschillende formaten.

Uvo Yachting en Uvo Dekzeilen

De divisies Uvo Yachting en Uvo Dekzeilen binnen de Landtmeters Naval Stores Group zijn gespecialiseerd in de verkoop van allerhande dekzeilen voor boten, aanhangwagens en vrachtwagens alsook voor zwembadafdekkingen, bâchen, containerdekzeilen en –netten, grondzeilen, laszeilen, tenten in vlamwerend doek, buiskappen en tenten voor jachten,…

Noel Fasquelle: “Wij komen ook aan boord om afdekzeilen op maat te maken voor ankerlieren, touwbakken,…” (NV)