De nieuwjaarsbrief van Mia Haesevoets,zaakvoerder van strategisch adviesbureau Aim Bizz“Optimaliseer (gratis) uw bedrijfsprocessen met mijn nieuwe, zelf ontwikkelde tool”

De nieuwjaarsbrief van Mia Haesevoets, zaakvoerder van strategisch adviesbureau Aim Bizz

"Optimaliseer (gratis) uw bedrijfsprocessen met mijn nieuwe, zelf ontwikkelde tool"

Ik wens u in dit nieuwe jaar optimale bedrijfsprocessen toe.

"Ik ben zeer verheugd u in dit nieuwe jaar mijn gloednieuwe, zelf ontwikkelde tool te kunnen voorstellen waarmee u uw bedrijfsprocessen op uw eigen tempo optimaal kan laten draaien. 'Structure Optimization Model Canvas' is een nieuw instrument dat u ondersteuning en houvast biedt bij het optimaliseren van uw bedrijf.
Vraagt u zich af hoe u de omzet van uw bedrijf kan verhogen? Hoe uw bedrijfsprocessen vlotter kunnen? Hoe u het hoofd kan bieden aan de groeipijnen van uw bedrijf? Hoe u de taken van uw medewerkers beter kan omschrijven?...

Dan biedt Structure Optimization Model Canvas het antwoord.
Werken met Structure Optimization Model Canvas doet u volledig op uw eigen tempo, met naar keuze een handleiding, een online cursus, een masterclass, al dan niet in uw bedrijf, en/of een adviestraject op maat door een professionele optimalisatiecoach van Aim Bizz.
U kan het model samen met een korte werkwijze volledig gratis van onze website downloaden en in uw bedrijf gebruiken. Beginnen met het Model Canvas doet u door een groot blad papier aan de muur te hangen en elk vak in te vullen. Heeft u alles ingevuld, de nodige analyses uitgevoerd en uw missie, visie en strategie bepaald? Dan kan u met de implementatie beginnen.
Indien u wenst, kan u ook het boek aanschaffen, waarin u een uitgebreide handleiding vindt, of de online cursus volgen. Aim Bizz organiseert ook regelmatig een masterclass waarop u zich kan inschrijven en het is ook mogelijk om individueel of in groep in uw bedrijf met het Model Canvas te leren werken onder begeleiding van een optimalisatie coach van Aim Bizz.

Aim Bizz is een strategisch adviesbureau dat bedrijven in hun groei en ontwikkeling begeleidt. Aim Bizz is erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille, waardoor u voor (strategisch) advies 50% tot 75% subsidies geniet.