Dispatch zelf uw flexibele event-werknemersmet Forganiser

Met Forganiser kan u heel gemakkelijk (en kostenbesparend!) uw eigen flexibele werknemers dispatchen en beheren. Forganiser is de bundeling van de knowhow en de ervaring van Festen. Als leverancier van personeel voor evenementen is Festen zich immers als geen ander bewust van het belang van een perfect ondersteunend softwaresysteem. Met Forganiser HR Service biedt Festen nu de mogelijkheid aan haar klanten om van alle voordelen van deze online tool te genieten.

Forganiser is een platform waarop kandidaat flexibele werknemers een profiel kunnen aanmaken en waarmee organisatoren van evenementen, feesten, festivals, cateringbedrijven en restaurant ketens heel gebruiksvriendelijk een personeelsplanning kunnen opmaken. Elke kandidaat heeft een eigen landingspagina waarop u zijn profiel, competenties en werkervaring overzichtelijk kan consulteren.

Zaakvoerder Sebastian Rummens: “Het matchen van de juiste profielen en het opmaken van de planning gebeurt automatisch door Forganiser zonder dat er nog hoeft te worden getelefoneerd, gemaild of ge-SMS’t, waardoor de overheadkosten miniem blijven. Meer nog, u kan ook zelf een account aanmaken waarmee u zelf uw personeel kan inplannen. Met één druk op de knop wordt de loonverwerking automatisch uitgevoerd.”

Met Forganiser HR Service gaat u nog een stapje verder en stelt u via een link op uw website uw eigen poule van flexibele werknemers samen. Geïnteresseerde flexibele werknemers solliciteren ‘rechtstreeks’ bij uw bedrijf en krijgen correspondentie in uw eigen huisstijl zodat ze zich meer verbonden voelen met uw bedrijf.

Sales & accountmanager Gary Fernandes: “U kan uw poule aan kandidaten bijvoorbeeld ook delen met de onze zodat uw aanbod aan flexibele werknemers nog groter wordt. Heeft u veel flexibele arbeid nodig, dan kan u ook beroep doen op een coördinator van Forganiser, die voor u inhouse de planning van uw flexibele arbeid op zich neemt. Hij of zij wordt uitbesteed voor de tijd die daarvoor nodig is.”

Sebastian Rummens: “Een van de eersten om Forganiser HR uit te proberen was de Antwerpse zomerbar Bocadero. Door de afhankelijkheid van de weergoden zijn de dagelijkse schommelingen in flexwerkers er zeer groot. Dankzij Forganiser HR verliep de planning zeer efficiënt en realiseerde Bocadero een besparing van tien procent op de loonkost, zonder aan kwaliteit in te boeten.”

Gary Fernandes: “Forganiser kent alle specifieke reglementering rond studentenarbeid en rond het inzetten van extra’s vanzelfsprekend op zijn duimpje. Deze mensen kunnen bijgevolg maximaal ingezet worden waardoor de totale loonkost zo efficiënt mogelijk kan ingevuld worden.”

Ook voor kleinere horecabedrijven

Forganiser wordt momenteel nog verder verfijnd zodat het systeem ook toegankelijk wordt voor restaurateurs en andere horecabedrijven. Als alles volgens plan verloopt, wordt dit nog in gebruik genomen vóór de officiële startdatum van de witte kassa’s op 1 januari 2016.

Sebastian Rummens: “We hebben ons platform onlangs voorgelegd aan het Founders Institute waar het een hoge score kreeg. Tot nu toe hebben we in Forganiser steeds met eigen middelen geïnvesteerd. Geïnteresseerde mede-investeerders mogen zich steeds aanmelden. We werken momenteel bijvoorbeeld ook aan de integratie van een sociaal secretariaat zodat flexibele werknemers zelf hun individuele rekeningen en andere sociale documenten kunnen raadplegen en afdrukken.” (NV)