Meet, greet, do business,… allemaal live op Transport & Logistics Antwerp

Transport & Logistics Antwerp is er terug. Na de coronacrisis is het in ons land de eerste logistieke beurs die terug live plaatsvindt, meteen ook het grootste community event van de Benelux. Bijna 250 exposanten & partners en de tientallen experten en keynote sprekers hopen u op 19, 20 en/of 21 oktober te verwelkomen in Antwerp Expo. De 5 beurshallen van dit complex zijn goed voor een oppervlakte van meer dan 20.000 m². Kom ook inspiratie opdoen,  kennis vergaren, netwerken, business opportuniteiten ontdekken,...

De sector is klaar om terug evenementen bij te wonen. Dat wijzen de surveys uit die Easyfairs als organisator van Transport & Logistics Antwerp heeft laten uitvoeren.

Group event director Nadine Francus: “Liefst 85% van onze bezoekers wil er graag terug bij zijn. Zo’n 10% heeft nog twijfels. We maken ons sterk dat een aantal daarvan ook nog present zal tekenen. Met 90% van ons reguliere aantal bezoekers zijn we meer dan tevreden.”

De toekomst van de transport- en logistieke sector

De transport- en logistieke branche is volop in beweging. De digitalisering zet zich nu echt versneld door. Hoe je logistieke of transportbedrijf succesvol naar de toekomst loodsen? Je ontdekt het op Transport & Logistics.

Gevuld seminarie- en conferentieprogramma

Transport & Logistics Antwerp verwelkomt drie dagen lang ook tal van experten en keynote sprekers die hun expertise en kennis delen in conferenties, seminaries, debatten, live interviews, een panelgesprek,…

Nadine Francus: “Zo kan u op de eerste dag het panelgesprek bijwonen dat we samen met KMOinsider organiseren. Tijdens ‘Business@Breakfast kan u luisteren naar Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, Carine Lucas, expert digital innovation bij Agoria en Anne-Marie Van Asbroeck, program lead mobility en logistics bij Imec.”

“Verder is er een seminarie van Supply Chain Masters, een Jobday in samenwerking met TL Hub waarvoor zich al 25 bedrijven inschreven, een jongerenprogramma samen met Logos, de uitreiking van Rookie of the Year en de uitreiking van de Trends Gazelle Awards met een galadiner in samenwerking met Transportmedia en Trends Top. Transporteconoom Alex Van Breedam zal ook weer van de partij zijn in één van onze conferenties. Op woensdagavond is er de ‘Maritieme pint’ in samenwerking met Antwerp Traffic Club. Ook de Haven van Antwerpen samen met Logistics in Wallonia richten conferenties en netwerkmomenten in en Transportmedia heeft een live studio op de beurs,… Kortom, teveel om op te noemen.”

Maatregelen corona op Transport & Logistics

Wat corona betreft, valt de organisatie van een beurs onder het handelsprotocol en voor de catering op het event geldt het protocol van de horeca. Bij het perse gaan van deze KMOinsider waren nog enkele maatregelen van kracht: het mondmasker, het ontsmetten van de handen en het respecteren van 1,5 meter. Of er tijdens de beurs nog maatregelen zullen gelden, is nog niet duidelijk. Easyfairs laat zich in elk geval begeleiden door een gespecialiseerd bedrijf SGS om de coronaveiligheid te kunnen garanderen.

T 03 280 53 45 of bianca.peeters@easyfairs.com

Bekijk de socials