G&D Solutions reinigt vloeren tot ze perfect schoon zijn

G&D Solutions in Wijnegem gaat nooit zomaar aan de slag. Vooraleer ze starten met het reinigen, plaatsen of renoveren van tapijt, linoleum, parket en natuursteen adviseren ze hun klanten uitvoerig. GOM Cleaning, Reslea CMB, Hilton Antwerp, Brussels Airport Business Lounge, De Singel in Antwerpen en AC Aalst zijn enkelen van hun bijzonder tevreden klanten.

Volgens Kevin De Keulenaer, een van de drie meewerkende vennoten, zijn het streven naar kwaliteit en perfectie, samen met de nodige service de belangrijkste aandachtspunten. “Wij leveren en plaatsen nieuwe vloeren, reinigen en renoveren bestaande vloeren tot ze bijna als nieuw zijn. Bij elk onderhoud dat we daarna uitvoeren, zorgen wij ervoor dat vloeren een extra beschermlaag krijgen. Zo krijgt een vloer weer de gepaste uitstraling. Dat maakt indruk op al wie over de vloer komt.”

Voor het reinigen van zetels, bureaustoelen en tapijten maakt G&D Solutions gebruik van het Chem-Dry procedé. Kevin De Keulenaer: “Chem-Dry is wereldwijd marktleider in tapijt- en zetelreiniging. Wij passen hun milieuvriendelijke methode op basis van koolzuur toe. Twee uur na de behandeling is het echt weer helemaal droog en kan alles weer worden gebruikt. Wij kunnen met dit systeem efficiënt, snel en accuraat werken. Ook als het gaat om opdrachten binnen de 24 uur.”