Groei mee met ATV

Reeds 24 jaar is ATV het boegbeeld van regionale televisie in Vlaanderen. Met zo’n 170.000 kijkers per dag is ATV een van de grootste regionale zenders van Vlaanderen. Nieuws staat voorop. Waar Antwerpen is, is ATV. Waar ATV is, is Antwerpen.

Voor de schermen

Twee keer per dag zet de nieuwsredactie het belangrijkste nieuws op een rijtje in de vorm van een live-uitzending. Hierin ontvangt het nieuwsanker van de dag vaak een studiogast of wordt er live gegaan naar één van de journalisten ter plaatse. “Dichtbij” staat voorop. Daarnaast is er ook ruimte voor entertainment, duiding, debat en cultuur. Zo neemt Zoë Van Gastel in het programma ‘Relax’ de kijker elk weekend mee naar de hotspots in Antwerpen. Ze ontdekt de leukste, meest trendy plekjes in de streek. ‘Wakker op Zondag’ houdt dan weer de vinger aan de pols van de Antwerpse actualiteit. Wekelijks debatteren de grote tenoren van de (Antwerpse) politiek live aan de Wakker op Zondag-tafel van Bieke en Karl. Debatten die bovendien ook buiten Antwerpen met veel aandacht gevolgd worden.

 

Achter de schermen

Sinds 2015 maakt ATV deel uit van NV De Buren die vier regionale zenders (TV Limburg, TV Oost, ROB en ATV) en één nationale zender (Evenaar) groepeert. Deze audiovisuele groep, is dan weer sinds oktober 2016, volledig geïntegreerd in Mediahuis (Gazet Van Antwerpen, Het Nieuwsblad, Hebbes, Nostalgie,…). Een professionalisering op alle vlakken: meer focus op nieuws, nieuwe overkoepelende programma’s en meer samenwerking tussen de zenders.

 

Op alle schermen

Uiteraard slaat ATV ook de digitale weg in: een gratis app, een dagelijkse nieuwsbrief en aanwezigheid op sociale media kunnen niet ontbreken. Op elk moment van de dag kan de ATV-kijker zijn gading vinden. Live te volgen op alle schermen. Zo is ATV op elk scherm thuis.

 

Uw kmo op ons scherm

Heeft uw bedrijf groeiambities? Wil u meer naambekendheid of een product of dienst in de kijker zetten? Video in alle vormen garandeert nog steeds de hoogste impact. Regionaal adverteren met een verzekerd bereik: dat kan op ATV. Bij ATV staat u centraal en werkt het salesteam graag een voorstel op maat uit. Hierin is veel mogelijk: van compacte spot, over branded content tot een uitgebreide reportage. Of wilt uw bedrijf graag aan bod komen in één van onze nieuwe formats? Zowel in de klassieke tv-omgeving als naar de jongere doelgroepen via prerolls zijn er tal van mogelijkheden.