Hou het veilig in en rond uw bedrijf

Een duidelijke signalisatie is letterlijk van levensbelang voor een veilige verkeersafwikkeling in uw magazijnen en op uw bedrijfsterrein. Group Beyers heeft hiervoor alles in huis en staat u bij de uitvoering van uw verkeersplan met raad en daad bij. Het bedrijf, dat VCA-gecertificeerd is, heeft ook ervaring met de interne verkeersveiligheid van Seveso-bedrijven.

De cijfers lopen uiteen maar 10% tot 25% van de arbeidsongevallen heeft te maken met intern verkeer en het merendeel daarvan is te wijten aan een onduidelijke scheiding tussen voertuigen en voetgangers. Een in het oog springende signalisatie is dus geen overbodige luxe.

Luc Beyers: “Het veilig gescheiden houden van voetgangers en gemotoriseerd verkeer en het beperken van schade door aanrijdingen begint met een duidelijke belijning waarbij de verkeersstromen, de parkeervakken, de voet- en zebrapaden,… worden aangeduid.”

Group Beyers voert het aanbrengen van deze afbakeningen machinaal uit, met speciale binnen- of buitenverf, in epoxy of in de thermoplastische kunststof PMMA.

Daarnaast kunnen snelheidsremmers op uw bedrijfsterrein vaak goede diensten bewijzen.

Verticale signalisatie

Ook voor de ‘verticale’ beveiliging van uw magazijnen en terrein bent u bij Group Beyers aan het juiste adres.

Luc Beyers: “Verkeersborden, pijlen, vangrails, rekaanduidingen, veiligheidsspiegels,… we doen er alles aan om opdat er zich geen incidenten voordoen tussen uw werknemers of bezoekers en het transport en verkeer op uw terrein. Op grotere terreinen bewijzen de verende afbakingspalen goede diensten. Ze kunnen worden uitgerust met verlichting die op zonne-energie werkt.”

Beperk de schade bij aanrijdingen met SlowStop®

Luc Beyers: “Starre aanrijdbeveiliging of een gewone vangrail kunnen veel minder goed tegen een stootje. Ze gaan onmiddellijk scheef staan of veroorzaken betonscheuren. Dit vermijdt u met de energie absorberende oplossingen van SlowStop®. De beschermpalen en -beugels bewegen progressief mee en absorberen als het ware de energie die bij een botsing vrijkomt, met minder lichamelijke en stoffelijke schade tot gevolg.” 

Aanrijdbeveiliging realiseert Group Beyers met stootpalen, stootbalken, hoogtebegrenzers, beugels, snelheidsremmers, rekbescherming,…

Ook antislip- of zuurbestendige vloeren

Group Beyers legt ook antislip of zuurbestendige coatings aan op de vloeren van bedrijfshallen en installeert ook fietsenstallingen, vuilnisbakjes en ander buitenmeubilair. De groep is actief over heel België. U vindt Group Beyers op 3 en 4 oktober 2018 ook op Logistics & Distribution.