Innoverende aanpak met Volvo Personal Service en Volvo Retail ExperienceAlles draait om u bij Volvo Vermant

In de loop van 2016 introduceert Vermant in zijn Mechelse vestiging, als één van de eerste dealers in het land, het innovatieve Volvo Personal Service concept: een nieuwe benadering op het vlak van onderhoud en reparatie in de werkplaats. De showroom in de vestiging in Bornem werd dan weer zopas vernieuwd volgens het nieuwe Volvo Retail Experience concept. Volvo Vermant bekleedt een top vijf plaats qua klantentevredenheid. “Service vinden we uiterst belangrijk en we aarzelen dan ook niet om, waar we kunnen, op dat vlak vernieuwend te zijn en nog beter te doen”, stelt operationeel manager Johan Sterckx.

In de autosector gaat Volvo met zijn Volvo Personal Service concept (VPS) heel vernieuwend te werk.

Johan Sterckx: “Wanneer u uw auto binnenbrengt voor onderhoud of reparatie overhandigt u uw autosleutels niet meer aan de receptionist(e), maar rechtstreeks aan uw Personal Service Technician, de technicus die daadwerkelijk aan uw auto zal werken en die u over uw auto rechtstreeks kan informeren. Hij zal u nadien ook persoonlijk uw sleutels teruggeven.”

Meer nog, met het VPS systeem werken voortaan twee technici aan uw wagen in plaats van één.

Johan Sterckx: “Dit betekent dat de wachttijden worden gehalveerd. Wanneer u vandaag een uur moet wachten voor klein onderhoud wordt dat met het VPS-concept een half uur en een groot onderhoud, dat gemiddeld anderhalf uur tot twee uur duurt, zal worden gereduceerd tot 40 minuten of iets langer.”

 

Wachten in alle comfort

Dat wachten doet u bij Volvo Vermant in Bornem in alle comfort in de vernieuwde Volvo Retail Experience wachthoek.

Johan Sterckx: “Met een lederen sofa, comfortabele lounge zetels, dik tapijt, sfeervolle verlichting,… zit u bij ons net zo gezellig als thuis. In de open keuken bakken wij ‘s morgens zelf verse koffiekoeken zodat we u, terwijl u wacht, wat lekkers bij uw koffie kunnen serveren.”

 

Eyecatchers in het uitstalraam

Dat de showroom in Bornem vernieuwd werd, merkt u al wanneer u voorbij rijdt. U ziet er geen onoverzichtelijk aantal auto’s meer bij elkaar staan. De nieuwe paradepaardjes van Volvo staan opvallend en ’s avonds mooi uitgelicht in hun eigen uitstalraam.

Volvo heeft altijd al een heel veilig en degelijk imago gehad

Johan Sterckx: “Veiligheid zit inderdaad in ons DNA. Het lijstje actieve en passieve veiligheidskenmerken in de lastenboeken van onze modellen oogt dan ook zeer indrukwekkend, zeker in vergelijking met de lastenboeken van andere merken. Maar de nieuwe modellen van Volvo zijn ook een toonbeeld van Scandinavisch design overgoten met een hoogtechnologische saus. Volvo vindt vandaag steeds meer aansluiting bij de drie premiummerken.”

Mooi is ook dat u met de aankoop van een Volvo de binnenlandse economie en tewerkstelling een duwtje in de rug geeft. Volvo blijft immers investeren in zijn Gentse fabriek. (NV)