Jong en dynamisch cateringbedrijflanceert nieuw eventconcept: Streetfest

In wereldsteden als New York, Londen, Berlijn en Amsterdam zijn ze al een tijdje een hype: food trucks. Het zijn omgebouwde busjes of oldtimers die 'street food' verkopen. Dat kunnen hamburgers of pizza's zijn, maar ook tal van originele en luxueuze gerechten bereidt door topchefs. De rage waait nu ook over naar ons land en Teranga heeft er een uniek feestconcept rond gebouwd.

Christophe Lecoque en Natan Goffin, twee jonge food-ondernemers die flink aan de weg timmeren met hun cateringbedrijf Teranga, hadden een uitstekend idee: zet een aantal van die food trucks bij elkaar, laat ze kwaliteitsvoedsel aanbieden in een tof aangeklede setting, voeg muziek en ambiance toe en je hebt een nieuw eventconcept: Streetfest.

"We zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën en concepten, zowel voor onze particuliere als professionele klanten. Met Streetfest bieden we hen een nieuw, fris concept aan dat een ongedwongen sfeer combineert met kwaliteitsvolle catering en omkadering", vertelt Christophe Lecoque.

"We brengen een aantal food trucks samen die elk hun eigen specialiteit klaarmaken, elk met zijn charme en authenticiteit. Zo hebben we; de foodtruck van Jean sur Mer, die de lekkerste seafood bereidt, de charmante Jolicious foodtruck waar de creatiefste hapjes en dessertjes de revue passeren en tal van andere foodtruckconcepten met gastronomische burgers, heerlijke pasta, enz. Ook voor de dranken zijn unieke wagens en omgebouwde zeecontainers beschikbaar om in te zetten op uw eigen Streetfest.

Totaalconcept, van a tot z verzorgd

Wie bij Teranga aanklopt, kiest niet alleen voor topcatering, maar ook voor een totaalconcept, waarbij Teranga niet alleen de catering, maar ook de volledige omkadering voor zijn rekening neemt. Zo kan het Streetfest concept bijvoorbeeld gepersonaliseerd worden met het logo en communicatie van de klant en kunt u opteren voor uitbreiding met muzikale optredens. Streetfest is bij uitstek een zomerconcept, maar het kan ook indoor in een hal of onder een grote partytent.

Hoge ROI

"Met Street Fest biedt Teranga een totaalconcept dat breekt met traditionele eventformules. We bieden de dynamische sfeer van de street festivals, maar met high end catering vanuit de leuke Foodtrucks. We zijn ervan overtuigd dat dit concept zal aanslaan omdat het origineel is en ongetwijfeld een hoge ROI garandeert", aldus de zaakvoerders van Teranga.

Van 120 tot 1200 gasten

Teranga maakt zich sterk dat ze een breed scala aankunnen, van kleine feesten tot grote bedrijfsevents (er staat een Streetfest voor een organisatie met 1200 mensen op het programma) met een prijsvork gaande vanaf 18 Euro per persoon.

Bent u zoek naar een origineel en fris concept voor uw volgende (bedrijfs)feest of event? Maak van Streetfood uw volgende evenement!