Kinepolis, 5-sterrenlocatie voor bedrijfsevents

Kinepolis staat bij eventbureaus en bedrijven reeds bekend als locatie waar je met een filmvoorstelling je event een extra 'touch' kunt geven. Maar wist u dat er in Kinepolis ook heel wat seminaries, feesten, productlanceringen en congressen georganiseerd worden, waar geen cinema aan te pas komt? Kinepolis Antwerpen is m.a.w. een ideaal gelegen, veelzijdige eventlocatie. Loan Tran en Stéphanie Verhelst, B2B Account Managers bij Kinepolis vertellen.

Loan Tran: "Mét of zonder film, bij Kinepolis Antwerpen kun je inderdaad terecht voor alle mogelijke bedrijfsevents, van een seminarie met 50 personen tot een congres met walking dinner voor 1.800 gasten. Wij kunnen samen met u uw event bedenken, realiseren en tot een succes maken. Onze infrastructuur en medewerkers zijn daar volledig op ingesteld."

Kinepolis, voor een event met glamour

Stéphanie Verhelst: "Bedrijven die hun event een extra dimensie willen geven kunnen kiezen uit allerlei formules, waarbij de activiteit gecombineerd wordt met een filmvoorstelling. Dat kan een oude film zijn, een actuele productie die momenteel op het programma staat of - en dat is echt topklasse - een nieuwe film in avant-première!

We zijn heel flexibel, zodat bedrijven en eventbureaus nog tot 10 dagen vooraf een zaal kunnen boeken. De filmvoorstelling kan gecombineerd worden met allerlei activiteiten zoals seminaries, personeelsfeesten en andere incentives, al of niet met aansluitend een receptie, diner of feest. Zo hadden we hier laatst een bankinstelling die hun event eindigden met een feest, compleet met dansvloer en DJ. Wij zorgen voor de volledige omkadering, van onthaal en bewegwijzering tot en met de catering, dit in samenwerking met J&M Catering."

Ook zonder cinema een toplocatie

Loan Tran: "Het is niet omdat je in Kinepolis een event organiseert dat er film moet bijkomen. Maar sowieso profiteer je van het feit dat wij een bioscoopcomplex zijn. Onze projectiezalen bieden van zichzelf alle mogelijke comfort en uitrusting voor een seminarie, lezing of congres: airco, comfortabele zetels, groot scherm, onovertroffen audiovisuele kwaliteit, ... sprekers hoeven enkel hun laptop op onze projectie-apparatuur aan te sluiten om een puntgave presentatie te geven. Voor congressen met verschillende sprekers kunnen simultaan verschillende filmzalen ingezet worden, dit in combinatie met onze andere ruimtes voor workshops, lunch, recepties, walking dinners, enz. Zo vond hier onlangs DEVOXX plaats, de grootste IT-beurs in België, waarbij de hele rechterfoyer werd ingezet.

Origineel uitpakken met Kinepolis

Stéphanie Verhelst: "Kinepolis heeft werkelijk alle troeven om van elk bedrijfsevent een succes te maken. Daarbij werken we graag samen met uw eventbureau en met eventuele externe partners voor speciale activiteiten, zoals een live captatie, een picture in the picture, e.d. Wij denken mee met de klant en durven ook met originele ideeën op de proppen komen, zoals bijvoorbeeld het EK Voetbal op groot scherm, een balletvoorstelling e.d. Ook ons programma Comedy at the Cinema met de beste stand-up comedians, kan een mooi extra voor een event betekenen."

Loan Tran: "We hebben in 2015 een enorme expansie gekend. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, plannen wij tegen 2017 een uitbreiding van ons complex. We kijken dus uit naar de toekomst. Ondertussen staan Stéphanie en ik als B2B Account Managers ter beschikking om eventbureaus en bedrijven met raad en daad bij te staan bij de realisatie van evenementen. Samen hebben wij 7 jaar ervaring binnen Kinepolis, dus u kunt op ons rekenen!"