Kingsberry ontwikkelde een online marketing model dat u in contact brengt met klanten en prospecten

Het internet marketing bureau Kingsberry ontwikkelde een model dat u in contact brengt met uw website bezoekers. Het werkt via meerdere online kanalen zodat u op basis van cijfers ontdekt welke internet marketing aanpak het beste werkt voor uw bedrijf. Deze gespreide inzet zorgt in combinatie met permanente optimalisatie en continuïteit van uw communicatie voor concrete resulaten. Het doel van online marketing is om u in contact te brengen met uw website bezoekers.

Voor wie niet vertrouwd is met de digitale wereld is het vaak moeilijk kiezen hoe u uw online marketing aanpak vorm geeft. Het model dat Kingsberry heeft uitgewerkt laat toe om tijdens de marketing campagne te optimaliseren en bij te sturen adhv gegevens van uw marketing data. Sam Dierckx, managing director van Kingsberry, vertelt dat zijn internet marketing vooral menselijke contacten vergemakkelijkt. "De verkoopafdeling van bedrijven zien ons na enkele maanden als hun beste vriend. Wij effenen voor hen het pad door sterke leads te generen, zodat ze 'top of mind' zijn bij hun prospecten nog vooraleer ze een bezoek hebben gebracht."
Kingsberry heeft ondertussen een nationale én internationale klantenportefuille opgebouwd en neemt een pak ervaring mee naar elke nieuwe klant. "Wij zorgen er voor dat we een boodschap via verschillende kanalen bij de klanten van onze klanten brengen. En vooral: wij communiceren daar waar uw klanten hun tijd doorbrengen. Dat zorgt voor heel weinig irritatie en dus een hoge slaagkans."