Laat u goed adviseren Telefonie hoeft geen dure oplossing te zijn!

Met bijna 40 jaar ervaring in onder andere telefonie is Sonal uit Mortsel een gevestigde waarde op de telecommunicatiemarkt. Als leverancier van onder andere telefooncentrales, toestellen en telefonie bieden zij de passende oplossingen afgestemd op de behoefte van de klant. 

In de jungle die telefonie heet, is het voor bedrijven soms niet gemakkelijk de juiste keuzes te kunnen maken. Vanuit hun jarenlange ervaring adviseert en begeleid Sonal haar klanten op de huidige telecom markt en benadrukt dat telefonie geen dure oplossing hoeft te zijn.

“Wat we merken in de markt is dat er veel jonge aanbieders van (cloud)telefonie zijn die klanten een verkeerd beeld schetsen wat betreft de kosten van telefonie,” vertelt Michael De Clercq, gedelegeerd bestuurder Sonal. “Veel bedrijven laten zich te veel leiden door prijspositionering terwijl zij wat betreft de prijs niet de juiste vergelijking maken. Daarnaast zijn er vaak nog bijkomende kosten voor bijvoorbeeld support en infrastructuur en worden er contracten afgesloten van wel 36 tot 60 maanden.”

“Wat wij de mensen willen meegeven; neem eens contact op met een ervaren telefoniepartner en kijk wat zij u kunnen bieden. Met onze ervaring kunnen we klanten zeer goed adviseren over de mogelijkheden binnen de telefonie. Ons aanbod wordt samengesteld vanuit de vraag en de behoefte van de klant. Zo komen er geen onnodige kosten bij voor producten of diensten die overbodig zijn en betaalt u een reële prijs voor uw telefonie.” (MRB)

Wilt u meer weten?

Sonal