Maatwerkbedrijf Aralea, uw partner voor alle groenonderhoud

Voor het onkruidbeheer op bedrijfsterreinen groter dan 200 m² geldt er sinds 1 januari 2015 een minimumgebruik van herbiciden. Maatwerkbedrijf Aralea beschikt over de geschikte machines én de mensen om bedrijfsterreinen herbicidevrij te onderhouden. Ook voor alle andere groenzorg in de meest brede zin van het woord is Aralea uw aangewezen partner.

Directeur Peter Pittevils: “De voorbije jaren hebben we veel geïnvesteerd in verschillende technologieën om bedrijfsterreinen herbicidenvrij te onderhouden. Zo beschikken we over een warmwatermachine, onkruidbranders en een borstelmachine. Een totaal onderhoud met een combinatie van deze verschillende machines zorgt voor een efficiëntere onkruidbestrijding en dus rechtstreeks een netter uitzicht van uw bedrijfsterrein.”

 

Elektrisch onderhouden is geruisloos onderhouden

Aralea investeerde ook in elektrische snoeischaren, bladblazers en bosmaaiers. Troeven: ergonomisch en geluidsarm.”

 

Aralea kan mooie referenties voorleggen.

Peter Pittevils: “Onze organisaties werken samen met bedrijven zoals Ikea, Gravo, Pidpa, Belgacom, Eandis, Quares, Retail Estates, de kmo-zone Campus Coppens,… maar ook met aannemers van tuinen, wegen en bedrijfsterreinen. We maken ook grote parkings schoon. Voor Ikea b.v. rukken we twee keer per week in alle vroegte uit om het zwerfvuil van de parking te halen.

Binnen het maatwerkbedrijf is ook de afdeling AWB actief, gespecialiseerd in de aanleg van verhardingen, opritten, terrassen,… Peter Pittevils: “Een mooie referentie voor AWB zijn enerzijds het Wijnegem Shopping Center waar we maandelijks actief zijn om alles te herstellen wat op de parking kapot gereden is.”

Het maatwerkbedrijf werd vorig jaar beloond met het Europees ESF-kwaliteitslabel. (NV)