“Met ask2legal verstrekken we u snel, efficiënt en kwalitatief juridisch advies”

De nieuwjaarsbrief van Blienberg Advocaten

"Ik wens u een gezond, gelukkig en geschillenvrij 2016""Ook als advocaat moet je meegaan met je tijd. Blienberg gaat het nieuwe jaar 2016 dan ook in met de lancering van we.ask2.legal, een online platform waarmee u als ondernemer of als particulier snel, efficiënt en kwalitatief juridisch advies kan verkrijgen zonder dat u de tijd moet nemen om een afspraak met het advocatenkantoor te regelen. Na het ingeven van uw vraag of probleem wordt u zo snel mogelijk gecontacteerd en ten laatste binnen de acht uur. Deze dienstverlening verstrekken we elke dag van 7 tot 22 uur en dit aan een voordelig tarief.

Onmiddellijk nadat u uw vraag en uw (bedrijfs)gegevens doorgestuurd hebt, krijgt u een bevestigingsmail van ons, met een indicatie van de prijs. Die zal 50, 100 of 150 euro, exclusief BTW, bedragen, al naargelang het advies eenvoudig is, dan wel er meer tijd nodig is om u een duidelijk antwoord te kunnen geven.

Heeft u regelmatig kort en snel juridisch advies nodig? Dan is het interessanter om te opteren voor de aantrekkelijke Ask2legal contractformule. U betaalt een provisie van 500 euro en hoeft bijgevolg niet meer op voorhand te betalen wanneer u online vragen stelt. Bovendien betaalt u minder voor de Ask2legal dienstverlening en werken wij voor alle juridische dienstverlening binnen deze contractformule aan een voordeliger tarief.

Wij houden eraan dicht bij onze cliënten te staan. Onze visie is dat we u ook op een minder formele manier goed, degelijk en transparant juridisch kunnen adviseren. Al te vaak worden advocaten pas gecontacteerd wanneer het echt niet meer anders kan en dan zijn er vaak al problemen en kosten ontstaan die vermeden hadden kunnen worden.

Binnen ons advocatenkantoor is Magda Lauwers reeds langer bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. De erkenning als officieel bemiddelaar is aangevraagd. Zij gelooft sterk in het concept van bemiddeling waardoor het mogelijk wordt om een geschil of een conflict op te lossen zonder naar de rechtbank te moeten stappen.

En als alles volgens plan verloopt, wordt het werk van ons team advocaten als begeleider van ondernemingen in moeilijkheden in 2016 ook erkend door de kmo-portefeuille waardoor u mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie."