Slimmer werken begint bij Priority Management

Priority Management is een trainingsorganisatie met 80 brandowners wereldwijd. WorkingSm@rt® is hun meest afgeleverde programma dat al meer dan 2 miljoen deelnemers effectiever werken opleverde Bij ons is Wim De Bruycker uit Temse met zijn bedrijf Priority Makers de spelverdeler voor Priority Management.

"Wij leren ondernemers en hun werknemers waar de bal ligt", vertelt Wim De Bruycker. "Stel je voor dat een trainer zijn spelers zonder boe of ba het veld op stuurt met de boodschap: 'Maak er iets goed van'. Komt daar een match van, zelfs met 11 topspelers ? Ik denk het niet. Nochtans is dat wat veel bedrijven doen. Ze omringen hun medewerkers met efficiënte middelen, maar leren hen niet hoe daar doeltreffend mee om te gaan. Dat laatste is wat wij doen."

Wim De Bruycker: "Wij zijn geen softwaretrainers, maar wij helpen bedrijven en hun medewerkers om het meest effectieve resultaat te halen uit hun softwaretoepassingen. Wij zorgen ervoor dat mensen 's avonds echt gedaan hebben wat ze 's morgens van plan waren. Als je graag op tijd naar huis gaat, moet je naar ons komen."

"De vraag is: Hoe werk ik slimmer? WorkingSm@rt® is niet voor niets ons merk. Het doet er niet toe met welke software je werkt. Time management draait nu veelal rond agenda's, Outlook en e-mails. Maar het gaat er niet om dat je de trucjes kent en de knopjes weet staan, maar om wat je doet om je werk gedaan te krijgen. Onze boodschap is: focus op je werk, niet op je e-mails. We leren mensen om hun dag effectief in te vullen. Alles wat je hebt qua middelen is efficiënt, maak er effectief gebruik van. In de zin van doeltreffend."

Op dit moment leggen wij de klemtoon op OneNote. Deze toepassing zit al jaren geclusterd in Outlook. Het is een perfect, open platform om informatie op te slaan en te delen, en toch wordt het weinig of niet gebruikt. Verslagen van meetings, direct reports, overzichten van bepaalde dossiers, projectbeheer, ... kun je er allemaal mooi in bijhouden en delen met collega's. In plaats dat alles afgeschermd en individueel in ieders inboxmap zit, waar niemand er iets aan heeft."