Spectra Security garandeert

De beveiliging van bedrijven, kantoren en magazijnen is een markt die een grote evolutie doormaakt. We leven immers in een onzekere omgeving. Spectra Security uit Ranst is gespecialiseerd in totaaloplossingen. Vandaag zijn er mooie en betaalbare oplossingen op de markt die een optimale beveiliging bieden voor uw bedrijf of woning.

Zaakvoerder Guy Claes heeft 21 jaar ervaring in de sector. Met de opening van een nieuw bedrijfspand zet Spectra Security zijn expansie onverminderd verder.

Ondernemers hebben het niet makkelijk. Ook de beveiliging van hun bedrijf is vandaag een item dat hen voor uitdagingen stelt. Steeds meer bedrijfsleiders begrijpen daarom dat ze de uitwerking van een beveiligingsconcept bij voorkeur in handen moeten geven van specialisten. "Omdat elke onderneming specifieke noden heeft gaan we altijd ter plaatse om met de verantwoordelijken een risico-analyse op te maken. Wij schrijven een werkplan uit op maat van de onderneming. Wij zijn oplossingsgericht en verwerken in de offerte alle elementen die de klant een antwoord garanderen op zijn vragen."

Spectra Security heeft het niet enkel over inbraakbeveiliging. De technici van het bedrijf zijn net zo goed gespecialiseerd in systemen voor toegangsontrole waarbij de meest geavanceerde technologieën ingezet worden. Ook camerabeveiliging steekt in het dienstenpakket van Spectra Security.

De klantvriendelijke service is de groeikracht waarmee Spectra Security zijn marktaandeel verruimt. "Wij zijn er altijd voor onze klanten. Zeker ook met onze dienst-na-verkoop."