Taste Catering en Pop-Up Pallets. Zoveel smaak (letterlijk en figuurlijk) onder één dak

Op evenementen en feesten vormt de catering vaak een belangrijke vorm van communicatie. Taste Catering zorgt ervoor dat de hapjes, drankjes en gerechten niet alleen verzorgd en heel lekker zijn, maar ook met zoveel creativiteit gekozen worden en zo origineel en spectaculair gepresenteerd worden dat je genodigden niet naast je boodschap kunnen kijken. Geniet even mee van de ideeën van zaakvoerder en creatieve duizendpoot Tom De Weyer, die ook een aantal leuke totaalconcepten voor u in petto heeft.

Taste Catering verzorgt alle cateringactiviteiten waarbij de focus ligt op groepen van 100 tot 600 à 700 mensen en meer en waarbij heel conceptueel te werk wordt gegaan.

In een bad op wieltjes

Tom De Weyer: “Voor een groothandel in sanitair, die een nieuwe toonzaal opende en een openingsevent voor duizend mensen organiseerde, hebben we twee baden op wieltjes gezet, ze beplakt met LED-strips en gevuld met plastieken zeepbellen die we voorzien hadden van een jelly met Blue Curaçao zodat die mooi blauw oplichtten. Elk bad kon vierhonderd hapjes tegelijkertijd vervoeren, wat belangrijk was, want er moest een grote afstand overbrugd worden. Het personeel dat de baden tussen de gasten door liet rijden, had een kamerjas aan met de naam van de groothandel en droeg van die gekke kikkersloffen. Reken maar dat dit event nog een tijd is blijven hangen bij de gasten.”

Voor een event waar ook topstylist Jani Kazaltzis aanwezig was, serveerde Tom De Weyer een dame blanche waarbij je je lippen diende te stiften met een chocolade lipstick zodat je je even later vol overgave op je ijsje kon storten en de sushi kwam langs op een transportband op water, zodat je zoals net op de kermis kon ‘eendjes’ of liever lekkere Japanse hapjes kon ‘vissen’.

Tom De Weyer: “Heel vaak organiseren we onze events op locatie, in bedrijfshallen, magazijnen,… die we mooi ombouwen. Daarnaast zijn we preferentieel partner bij Kasteel van Hoen en Monnikenhof van Vlierbeek, beiden in Geetbets, en met Watt17 (www.watt17.be) hebben we onze eigen eventlocatie. Uiteraard leveren we indien nodig ook (sta)tafels, stoelen, bestek, servies,…”

Alle inrichtingen met Pop-Up Pallets

Wel heel origineel feest- en eventmeubilair en ook interessant als beursstand zijn de Pop-Up Pallets van de Nederlandse interieurarchitect Egbert Van Triest, die door Tom De Weyer in België verdeeld worden. Tom De Weyer: “Het gaat om zelf ontwikkelde palletten in standaardafmetingen, die snel in elkaar kunnen gezet worden en waarmee je tafels, stoelen, togen, kasten,… kan maken. Ze zijn ook zeer geschikt voor kantoorinrichting én zelfs voor een alternatieve interieurs.”

The Box

Een uitgekiend feest- en eventconcept van Taste Catering is ‘The Box’. Tom De Weyer: “The Box is een live experience keuken, voor events vanaf 300 mensen, voorzien van projectieschermen en licht en geluid, die op een mum van tijd omgetoverd kan worden tot een centraal podium. Op de vier hoeken kunnen muzikanten plaatsnemen en in het midden kunnen we een vleugelpiano voorzien, zodat er zachte muziek tijdens het eten kan gespeeld worden en het daarna wat meer up-tempo kan.”

The Box is ook ideaal om als centraal cateringconcept op een beurs te zetten, waarbij je op de plaats van de muzikanten bijvoorbeeld displays kan zetten met je product of met folders. (NV)