"U de bouwheer, Fiege de architect"

Fiege Forwarding Belgium biedt u de “must haves” van een logistiek dienstverlener zoals shipping knowhow en een internationaal netwerk van eigen kantoren en agentschappen. Dankzij een gloednieuw IT-systeem profiteert u bovendien van visibiliteit op maat voor uw transportketen.  

Vandaag staat de vijfde generatie aan het roer van Fiege, dat als familiebedrijf uitgegroeid is tot een van Europa’s grootste logistieke dienstverleners.

Sales Representative George Van De Looverbosch: “Fiege is koploper in de sector. We waren een van de eerste bedrijven met een  AEO-vergunning en een van de pioniers van het Lean & Green-project. Ook op het vlak van de digitale revolutie die nu aan de gang is in de logistiek, zijn we volledig mee. Ons nieuwe IT-systeem biedt visibiliteit op maat voor uw transportketen. Deze dienst wordt ontwikkeld en aangepast in nauwe samenwerking met onze klanten.”  

Het nieuwe IT-systeem van Fiege werd wereldwijd uitgerold, maar is tegelijkertijd op maat van de filialen geschreven. Met de business intelligence tool beslist u als klant welke data en grafieken u over uw transporten op uw scherm wil ‘toveren’ en met de visibility tool kan u uw containers natrekken zodat u op eventuele veranderingen (b.v. vertraging container) kan anticiperen. 

George Van De Looverbosch: “Logistieke data analyse op maat van de klant, daar gaan we 100% voor. Maar we blijven waken over het behoud van onze persoonlijke, flexibele aanpak om zo de feeling met onze klanten te behouden.”

Fiege Forwarding Belgium, gevestigd in het hart van de haven van Antwerpen, is bekend voor het organiseren van intercontinentaal transport, met een specialisatie in de import uit de Far East. Ook het verzorgen van de nodige douanedocumenten en eventuele goederenopslag kan u aan Fiege toevertrouwen. Fiege ontzorgt u volledig bij de organisatie van uw transportketen. (NV)

Fiege Forwarding Belgium
Göteborgweg 2 - 2030 Antwerpen,
T 03 545 05 66 - be-ant-sales@fiege.com
www.fiege.com