Uniek modulair beursconcept “In no time heeft u een gepersonaliseerde beursstand”

Met het modulaire beursconcept van Partenze, beschikt u over een gepersonaliseerde beursstand, die zeer snel en dus zeer budgetvriendelijk wordt opgebouwd. Uw beursstand wordt door de zorgen van interieurarchitect Alexander Wauman en zijn team ook voorzien van geluid, verlichting, beeldscherm(en), bevloering, meubilair, koffiecorner, taptoog,… Heeft u verschillende beurzen in het vooruitzicht, dan kan Partenze uw beursstand zeer gemakkelijk aan de verschillende afmetingen van uw standen aanpassen. Kmo-insider sprak met een gepassioneerde designer.

Waaruit bestaat het modulair beursconcept van Partenze precies?

Alexander Wauman: “Het gaat om een modulair systeem, met frames in aluminium die in wel vijftig verschillende afmetingen beschikbaar zijn en waarin blanco of bedrukte panelen kunnen geplaatst worden in verschillende materialen, waaronder textieldoek en Forex. De panelen kunnen volledig gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam en –kleuren, slogans, foto’s,… Met het systeem bent u niet beperkt tot het recht op recht plaatsen van wanden. Er kunnen ook bochten in de wanden geïntegreerd worden. Het systeem is geschikt voor alle oppervlaktes. We maken beursstanden van 20 m², maar ook van meer dan 200 m².”

Wat gebeurt er na de beurs met het materiaal?

Alexander Wauman: “De panelen zijn heel makkelijk herbruikbaar en worden bij ons gestockeerd tot aan uw volgende beurs om dan, indien nodig, aangepast te worden aan de nieuwe afmetingen van uw beursstand. Ze kunnen uiteraard ook voorzien worden van nieuwe bedrukte panelen, handig wanneer u bijvoorbeeld voor een bepaalde beurs een nieuw product of een nieuwe promotie hebt.”

Hoe gaat u precies te werk?

Alexander Wauman: “U bent zeer welkom in onze 300 m² grote showroom om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken en het materiaal eens vast te nemen, maar wij komen ook graag naar uw bedrijf om ons concept te tonen. Volgens uw noden en verwachtingen maken we vervolgens een ontwerp op, waarna u een 3D-simulatie in uw mailbox mag verwachten zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw stand er zal uitzien. We gaan er prat op steeds een verrassend, creatief en in het oog springend voorstel uit te werken.”

Wat wordt er van ons verwacht bij de opbouw van de beursstand?

Alexander Wauman: “U wordt volledig ontzorgd. Partenze zorgt werkelijk voor alles, van A tot Z.” (NV)