“We willen niet de grootste zijn, maar de beste DRUKKERij!”

De Bie Printing is gespecialiseerd in drukwerk op maat, naar wens van de klant en biedt een uitgebreid gamma aan complexe en exclusieve grafische producten aan. “Om onze klanten het beste van dienst te zijn, nu en in de toekomst, is het zaak om te blijven investeren in de juiste machines, in onze werknemers en de nieuwste technologieën op het gebied van kwaliteitsdrukwerk”, legt zaakvoerder Bart De Bie van De Bie Printing uit.

“Wij staan de marketing- en communicatieafdelingen van onze klanten bij met onze knowhow en geven advies omtrent de nieuwste mogelijkheden en tendensen binnen het kwaliteitsdrukwerk. De Bie doet dan ook veel meer dan enkel het standaarddrukwerk. Daar waar de concurrentie afhaakt, vindt De Bie Printing het net interessant én een uitdaging!”

“Door interne groei, door samenwerking of overname van aanvullende bedrijven
creëren wij een voldoende groot draagvlak om kostenefficiënt te blijven produceren en de nodige innovatieve diensten te kunnen blijven ontwikkelen. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste drukkerij”.

Al 5 jaar op rij behaalt De Bie Printing het MVO charter. “Wij vinden het heel belangrijk om maatschappelijk verantwoord en milieubewust met onze onderneming om te gaan. Er werd o.a. geïnvesteerd in zonnepanelen over het gehele dak, Low energy UV persen, warmtepompen en LED-verlichting. Daarnaast rijden we voor een deel met elektrische auto’s, bestelwagen op aardgas, en hebben we een strak plan om werknemers te helpen stoppen met roken”. (MRB)