“Wij verzorgen uw event van A tot Z”The Service, jongste telg van de San Marco Groep

Johnny Crijns, zaakvoerder van de San Marco Groep, loopt zich de benen van onder het lijf. Letterlijk, want als lid van de Managers Marathon Club, brengt hij regelmatig een marathon tot een goed einde, en ook figuurlijk, want voor hem en zijn medewerkers is geen inspanning teveel om van uw feest of event een absoluut succes te maken. Naast de drie unieke feestlocaties San Marco Village, The View en The Tree en de twee Wima Dinner & Bowlingcentra telt de groep sinds juni een nieuwe divisie, The Service, waarmee Johnny Crijns events en feesten op locatie verzorgt.

Een marathon lopen vergt een goede voorbereiding, optimale voeding en een ijzeren motivatie en die motivatie legt Johnny Crijns ook aan de dag in zijn bedrijvengroep.

Johnny Crijns: "We vieren dit jaar het tienjarig bestaan van San Marco Village. Ik denk dat we mogen zeggen dat we er staan in de feest- en evenementenwereld. Onze missie is om van elk feest, van elk event, van elk seminarie, van elke productvoorstelling, van elke lezing,... een topevenement te maken. Daarvoor zijn ons inziens drie ingrediënten onontbeerlijk, een fijne omgeving, lekker, verzorgd eten en een uitstekende service, verleend door mensen die dit in hun DNA hebben zitten en onze gasten graag op hun wenken bedienen."
Met The Service brengt Johnny Crijns de service en de kwaliteit van San Marco naar u toe.


Johnny Crijns: "The Service is ontstaan op vraag van onze klanten. Zij hadden vaak genoten van een feest of event in San Marco Village en wilden zulks graag in hun eigen bedrijfszetel of in een locatie naar keuze organiseren."


Zo werkt The Service samen met

 

en met de feestlocaties van de San Marco groep zelf.

Op uw bedrijfszetel, in een feesttent,...
Johnny Crijns: "Vanzelfsprekend zijn we ook volledig uitgerust om een evenement op uw bedrijfszetel te organiseren of in een feesttent buiten. Ook de volledige omkadering, tot en met de muziek, het decor, de verlichting,... toe nemen we indien gewenst voor onze rekening." (NV)