david dykmans

vastgoedspecialist bij Patrimmonium Vastgoedmakelaars

Patrimmonium Vastgoedmakelaars biedt een compleet pakket van vastgoeddiensten aan.

Verhuren, verkopen en schatten van vastgoed

Rentmeesterschap & Aankoopbemiddeling

Gerichte publiciteit met snel resultaat

Over mij

Ik sta bekend om mijn zeer persoonlijke verkoopbegeleiding en bekwaamde me door de jaren heen als een uiterst gedreven onderhandelaar. Correcte waardebepalingen maken en mijn eigenaars een optimale service bieden zijn mijn doelen.

Helpen is graag gedaan.

“Oog voor detail” was het motto van mijn jarenlange ervaring in de reclame-sector en is dat nu ook in het vastgoed.

Als ik niet bezig ben met uw vastgoed kan U mij terugvinden als supporter van mijn zonen bij Voetbalclub ’s Gravenwezel U16 ofwel bij Basketbalclub Elite Academy U21 te Brasschaat.

Over mijn bedrijf

Ontstaan vanuit de vraag van de vastgoedmarkt naar professionalisering en een “no nonsense” aanpak, is Patrimmonium recent gestart met 2 kantoren.

Patrimmonium is een innoverend & jong kantoor dat zich dynamisch op de vastgoedmarkt beweegt met een creatieve strategie en een weldoordachte visie.

Onder het motto: “waar we goed in zijn, willen de beste in worden”.  Met onze formules krijgt u als eigenaar de grootst mogelijke waarborg en flexibiliteit, of het nu gaat om de verkoop van uw eigendom, de aankoop, verhuur of rentmeesterschap.

Als u een persoonlijke, eerlijke, betrouwbare & servicegerichte benadering zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Updates van david

Contactinformatie

Stel een vraag
aan david

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials