Freddy Arnauts

Board Member B19 Antwerp - Operations bij B19 Antwerp Ter Elst

Netwerkspecialist, communicator, beinvloeder met ruime ervaring in marketing en het opstarten van grote projecten en bedtrijfseenheden. Adviseren en coaching van start-ups en dynamische teams.Ruime interantionale ervaring.

Over mijn bedrijf

Met een evenwichtig aanbod profileert B19 Antwerp,onze netwerkorganisatie, zich als forum voor ondernemers, kaderleden en vrije beroepen om mekaar te leren kennen in een ongedwongen sfeer. Maar ons netwerk houdt veel meer in dan gezellig samen een pint drinken. Weliswaar is het de bedoeling dat onze leden op termijn op professioneel vlak iets voor elkaar kunnen betekenen. Al was het maar dat zij mekaar advies kunnen vragen of kennis uitwisselen. B19 bekijkt netwerken met een open vizier.

Onze club komt, zonder verplichting, meerdere malen per maand bij elkaar ( behalve tijdens schoolvakanties ) en die meetings vinden plaats als ontbijtmeeting van 08:00-09:00 of een “after work” van 19u tot 20u ( gevolgd door een cocktail van 20u tot 21u30). Die bijeenkomsten vinden meestal plaats bij Ter Elst in Edegem.

Telkens worden toonaangevende sprekers uit de economische-, financiële-, sport- , politieke-, medische- of artistieke wereld uitgenodigd.

Meer hierover: http://www.b19.be/antwerp

Updates van Freddy

Geen nieuwsartikels gevonden

Events van Freddy

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Freddy

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.