Gert De Buyser

TORIS - Jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

Domeinen: Verzekeringen

Toris, jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Verzekeringen en beleggingen voor uw comfort.

Over mijn bedrijf

TORIS,  ‘Je deur naar veiligheid en bescherming’ is onze missie. Vandaag bedienen we meer dan 5.500 klanten, die zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemingen zijn.  Ze doen een beroep op meer dan 100 jaar ervaring in ons team, onze  onafhankelijkheid in de keuze van verzekeringsmaatschappijen en uiteraard onze klantenservice. Met klantvriendelijkheid, eerlijkheid en duidelijkheid als kernwaarden beheren we op een actieve manier het verzekeringspakket van deze duizenden tevreden klanten.

Een overzicht van de verzekeringen waarin wij gespecialiseerd zijn:

Je wilt graag pensioen opbouwen als zelfstandige. Kies je dan voor VAPZ en / of IPT?
TORIS adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor de opbouw van jouw zorgeloos pensioen, nabij onder andere Meise, Ternat, Kampenhout, Boortmeerbeek, Leuven of Nieuwenrode.

Via langetermijnsparen heb je de mogelijkheid om door middel van een levensverzekering te beleggen én om aan pensioenopbouw te doen. Een appeltje voor de dorst op je oude dag als het ware. Kom praten over jouw langetermijnspaarplan in onze kantoren nabij Anderlecht, Kampenhout, Strombeek-bever, ...

Op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt van Leuven, Ramsdonk, Sint-Lievens-Houtem, Wezembeek-Oppem, Affligem, Kampenhout, ...? Ontdek ons kantoor in Grimbergen of ons kantoor in Humbeek.

Updates van Gert

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Gert

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials