Kim Baetens

Account Manager at Unix-Solutions bij Unix-Solutions BVBA

Unix-Solutions is een Belgische hosting provider met Datacenter services in Zaventem en Leuven, ISO 27001 gecertifieerd.

Onze eigen system engineers bieden snelle support en communiceren proactief naar klanten.

Service en uptime zijn onze key values!

 

Over mij

Ik ben 40 jaar, en woon samen met mijn zoon Sean van 19 jaar oud en mijn partner Mark in Antwerpen stad. Sint Maart 2019 ben ik aan de slag bij Unix-Solutions.

Reeds 12 jaar heb ik ervaring met binnen interne en externe sales trajecten en heb ik een leuk netwerk opgebouwd, ga ik tevens vaak naar netwerkevents en probeer ik mensen en business te verbinden. mede omdat ik nieuwsgierig ben en spontaan, is het steeds fijn om nieuwe mensen, nieuwe bedrijven te leren kennen.

Naar elkaars verhalen luisteren, wat betreft bereoepservaringen uitwisselen, kennis uitwisselen is voor mij een manier om op alle vlak te groeien op de weg om succesvol te zijn.

Ik maak te weinig tijd om veel te sporten, maar ik kan genieten van goede dansbare muziek om me helemaal in uit te leven. Anderzijds yoga brengt me heel veel rust.

Een avondje  lekker uit eten gaan of thuis zef gezond koken vind ik super plezant.

Reizen naar verre bestemmingen en enkele citytrips kunnne me altijd verblijden, toch is thuis zijn soms even leerrijk, gezellig en ontdek je steeds nog leuke plekjes in eigen land. 

 

Over mijn bedrijf

Sinds maart 2019 ben ik aangeworven als externe sales, Account Manager voor het vinden van nieuwe klanten voor Unix-Solutions.

Onze klanten zijn steeds opzoek naar scalable hositng oplossingen, hosting voor hun domeinnamen, servers en websites en wij helpen hen in de keuze die ze kunnen maken, op maat en naar behoefte van de klant. We zorgen er tevens voor dat alles 24x7x365 dagen blijft draaien, voorzien van de juiste stroom, voldoende caoaciteit volgens de technische specificaties dat men nodig heeft.

Zowel met unmanaged als managed services.

We zijn ondertussen met 10 medewerkers en we groeien jaarlijks met een 25%, wat een bijzonder mooi resultaat is.

 

Updates van Kim

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Kim

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials