Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales bij Anrova Solutions

Domeinen: Bedrijfssoftware

Al jarenlang ervaring in het helpen groeien van retailers en groothandels met een geschikte ERP en veel goede raad. 

Over mij

Als SAP Business One expert leg ik me al jaren toe op de groothandel- en retailsector. Zo bouwde ik heel wat know-how en expertise op over deze sector en de noden op het vlak van informatietechnologie. Welke ook de uitdaging is, ik ga samen met mijn klant op zoek naar die oplossing die waardevol is voor zijn bedrijf en zijn medewerkers.  

Wil u als onderneming groeien zonder zorgen of heeft u hulp nodig in uw zoektocht naar de geschikte software oplossing? Ik help u graag met raad en daad. 

Over mijn bedrijf

Anrova Solutions is dé IT partner van de toekomstgerichte kmo. Dit Belgisch ICT bedrijf biedt geavanceerde oplossingen voor alles wat u als kmo nodig heeft om uw digitale transformatie naar de ‘Intelligent Enterprise’ succesvol te maken. 

Anrova Solutions staat voor een zeer breed aanbod van waardecreërende oplossingen zoals SAP Business One en Business ByDesign, business consultancy, project management, ERP gerelateerde IT oplossingen, cloud hosting, infrastructuurondersteuning en document management en automation oplossingen. 

Met technologie én expertise begeleidt Anrova Solutions uw kmo 100% en levenslang bij de digitalisering. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst optimaal uitgerust bent om te blijven groeien

Updates van Kristof

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Kristof

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials