Kristof Depuydt

Sales Account Manager ERP & Retail/wholesales bij Desk Solutions

Domeinen: Bedrijfssoftware

Al jarenlang ervaring in het helpen groeien van retailers en groothandels met een geschikte ERP en veel goede raad. 

Over mij

Als SAP Business One expert leg ik me al jaren toe op groothandels en retail. Ik heb een bewezen geschiedenis in het werken in de informatietechnologie en services-industrie. Ik ben een sterke verkoopprofessional bekwaam in SAP Business One, Enterprise Software, Retail, Customer Relationship Management (CRM) en internationale verkoop.

Wil u als onderneming groeien zonder zorgen of heeft u hulp nodig in uw zoektocht naar de geschikte ERP? Daarbij kan ik u helpen met raad en daad. 

Over mijn bedrijf

Desk Solutions is een IT-bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in retail, ERP en boekhouding. We zijn gevestigd in Lier en Harelbeke en kunnen dus gemakkelijk en snel overal geraken. 

Onze slagzin is "ICT you rely on, people you trust" en eigenlijk is het ook zo simpel als dat. Wij ontwikkelen en verdelen software en hardware oplossingen voor bedrijven die willen groeien. Want wij willen dat jij kan groeien. Daarom bekijken we samen met u, uw noden en vragen. Alleen zo kunnen wij de beste oplossingen aanbieden. Na installatie blijven wij u ondersteunen als uw partner van groei. 

Updates van Kristof

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Kristof

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.