Lisa Heyrman

Founder Modisious

Domeinen: E-commerce, Start-ups

Ik ben creatief met content maken en kan mensen meteen een glimlach bezorgen. Mijn bedoeling is om iedere dame zich Modisious te laten voelen. Modisous zijn wil zeggen je goed voelen doormiddel van jezelf goed te verzorgen. 

Over mij

Ik ben Lisa 27 jaar en mama van een geweldig lief zoontje. Al jaren heb ik passie voor mode, schoonheid en gezond eten. Intussen heb ik hier veel kennis en ervaring in opgedaan. Dit wil ik graag delen met iedereen. Ik ben zelf een vrolijk persoon, ik wil dat elke dame zich zo goed kan voelen. 

 

 

Over mijn bedrijf

We willen dat vrouwen Modisious zijn. We willen dat vrouwen gelukkig zijn en kunnen stralen. Dit doormiddel van kleding, accessoires en verzorgingsproducten te verkopen. De producten die je bij ons kunt vinden zijn van goede kwaliteit. We bieden enkel artikelen aan waar ze zelf 100% achter staan. Bij Modisious werken we met merken, meestal Nederlands merken. Vanaf augustus 2021 zullen we ook ons eigen merk verkopen. Dat zullen 100% ecologische t-shirts zijn. Deze items zijn nog maar het begin van onze eigen collectie. Het merk Modisious zal enkel ecologische artikelen op de markt brengen. 

Bij Modisious willen we elke dame kunnen laten stralen van A tot Z. Het begint bij het goed verzorgen van je gelaat, weten hoe je jezelf het best kunt kleden tot je outfit afwerken met de juiste accessoires. Natuurlijk is het onze bedoeling om iedereen bij elke stap te helpen. Op deze manier willen we de mogelijkheid kunnen bieden dat ieder van deze stap beschikbaar is in de webshop. 

Niet te vergeten is dat de stijl van Modisious Casual-Chic-Classy is. 

 

https://modisious.com

 

Updates van Lisa

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Lisa

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials