Lutgard Heyvaerts

Zaakvoerder & netwerker bij COMtext

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we de geknipte partner om interessant nieuws over uw bedrijf, instelling of organisatie de nodige aandacht te geven via de media. Uitstekende persrelaties bevorderen aanzienlijk onze slaagkansen.

Over mij

Ik kan terugvallen op ruim 12 jaar journalistieke ervaring waardoor ik perfect weet hoe de wereld van de media in elkaar zit. Dankzij mijn ruime interesse en grote nieuwsgierigheid voor uiteenlopende sectoren speur ik voortdurend naar boeiend nieuws en kan ik heel goed inschatten welke onderwerpen voldoende nieuwswaarde hebben. Ik kruip dan in de pen om een goed persbericht samen te stellen dat vervolgens heel gericht naar journalisten wordt verspreid. Ik volg ook alle contacten nauwgezet op en ik coördineer de interviews, reportages, fotoshoots en tv-opnamen die hieruit voortvloeien. Ik scan dagelijks de media op de gerealiseerde publicaties over bepaalde onderwerpen.

Over mijn bedrijf

Spring er uit! Wij vertellen uw verhaal via de media.

COMtext is gespecialiseerd in perscommunicatie en heeft jarenlange ervaring op dat vlak. Dankzij onze goede persrelaties zorgen wij ervoor dat interessant nieuws over uw bedrijf maximale persaandacht krijgt in de media. Op een geloofwaardige manier draagt dit bij tot een grotere naambekendheid, meer uitstraling en de versterking van het bedrijfsimago. Laat boeiend nieuws over uw bedrijf dus niet zo maar passeren, maar zorg voor de nodige weerklank via de media door COMtext in te schakelen. Leun achterover en laat ons aan de knoppen draaien!

Meer informatie: https://www.comtext-perscommunicatie.be/

 

Updates van Lutgard

Events van Lutgard

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Lutgard

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.