Trans-Express

Zelfstandige koerier

Domeinen: Transport

Trans-Express (TE) kan opdrachten uitvoeren 7 dagen per week, 24 uur per dag van vertrouwelijke documenten, pakktejes en pallets leveringen. We hebben 5 formules:Eco/Standard/Global/Express 12/Urgent.

Over mij

TE organiseert uw transport op de weg. Vervoer van post, of het nu gaat om pallets tot 500 kg, vertrouwelijke documenten of pakktejes. We laden en lossen in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Maar we verbinden ons er ook toe om uw goederen naar de rest van Europa te vervoeren. Onze hoofdactiviteit is het Express transport leveringen.

Over mijn bedrijf

Transparantie
Door onze transparante aanpak weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn. Met duidelijke procedures, gedetailleerde facturen, snelle opvolging en een duidelijk antwoord op al uw vragen en wensen.
Voordelen
We willen onze klanten in staat stellen om maximale besparingen te realiseren. Daarom rekenen we lage kosten. Wij rekenen geen verwerkingskosten en bieden ook korting op de verzendkosten. Dankzij onze grote klantenportefeuille zijn wij in staat om een oneindig aantal kleine klanten te verenigen tot een groter geheel. En dat bevalt u ook, want wij zijn momenteel de goedkoopste speler op de markt.
Gepersonaliseerde
Jarenlange ervaring, gecombineerd met een team van hardwerkende en ambitieuze medewerkers, stelt ons in staat om onszelf terecht als maatwerk te beschouwen in de transportverwerking. Bij ons gebeurt alles op een doordachte, effectieve en innovatieve manier.

 

Updates van Trans-Express

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Trans-Express

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials