Niels Van den Bosch

Founder In Motion Coaching

Domeinen: Gezond op het werk

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen.

 

Over mij

Mijn naam is Niels en ik ben een gediplomeerd personal trainer. Fitness is al van jongs af aan een passie van mij, waardoor ik besloot een opleiding te volgen om personal trainer te worden en mijn passie met anderen te kunnen delen.

Via online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies wil ik mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Wil je jouw vetpercentage verlagen en dus gewicht verliezen om eindelijk terug in de broek van enkele jaren geleden te geraken? Wil je jezelf zelfzekerder voelen in je vel? Heb je moeilijkheden met het opbouwen van spiermassa en wil je al lang een gespierdere look? Of wil je een gezondere levensstijl opbouwen? 

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, dan kunnen we er vandaag nog in vliegen!

Over mijn bedrijf

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals bijvoorbeeld slaap, stress, motivatie etc. Ook hier werken we samen aan. Daarom staat individualisatie centraal en ontvangt iedereen een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren. 

Bij online coaching heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

Updates van Niels

Geen nieuwsartikels gevonden

Stel een vraag
aan Niels

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials