Patrick Moens

CEO bij KMOdynamoo

Als ondernemer begeleid ik bedrijven in hun communicatie en marketing.  Ik focus mij op het verhaal van hun bedrijf, via online en offline campagnes en content creatie. Strategie, inhoud en bereik en corporate identity. 

Over mij

Als u een sparring partner zoekt die uw communicatie mee kan uittekenen, stel ik mij graag kandidaat voor een open gesprek. Sinds 1993 ben ik in de Business-2-Business communicatie actief, sinds 2002 als ondernemer.  Samen met ons kernteam en onze freelancers heb ik bijzonder veel passie voor communicatie en voor uw verhaal.  Hoe u uw doelgroep kan bereiken en hoe u uw verhaal uitwerkt.  Strategisch naar de juiste doelgroep via de juiste kanalen.   Sterke voorstander van crossmediale campagnes, als het maar vertrekt van een goed verhaal. Alless inzetten op de vindbaarheid en visibiliteit voor uw bedrijf, zowel online als offline.  Websites bouwen, landingspagina's, nieuwsrubrieken, direct mailings, ...printcampagnes of... social media campagnes, Google Adwords en Google Display campagnes, ...  inbound strategy.  

Over mijn bedrijf

KMOdynamoo is een 360° contentmarketingbureau.  Wij schrijven graag aan uw verhaal, via welke communicatiedrager of medium ook.  Online en offline zorgen we voor creatieve communicatie.  

Ons doel, dat zijn resultaten voor klanten. Wij maken van bedrijven en merken een icoon. Wij kruipen in de huid van bedrijven, gieten dat verhaal in de juiste vorm en kiezen de juiste kanalen. Samen communiceren we effectief en efficiënt volgens de regels van de kunst. Met inhoud die informeert, inspireert én rendeert. Get your story out!

KMOdynamoo is een team van experten in communicatie verenigd onder één dak. Van digital experts en creatieve tekst- en beeldspecialisten tot andere strategische meedenkers. Eén bureau, één team. Klaar om grote en grootse stappen te ondernemen. Professioneel en gedreven.

Get your story out. 

Updates van Patrick

Geen nieuwsartikels gevonden

Contactinformatie

Stel een vraag
aan Patrick

Vul het formulier in en krijg snel antwoord op uw vraag.
Bekijk de socials